Un raspuns ar fi ca tu cam in toate raspunsurile ceri funda si utilizatorilor nu prea le place ca cineva sa cerseasca funda asa ca incearca sa raspunzi pentru a-i ajuta pe fiecare nu pentru a castiga funda...succes si cat mai multe funde!
Eu zic ca merita dar oricat de bune ar fi, altii pot da raspunsuri mai bune ca tine si pot primi funde in locul tau.
Pentru tine site-ul asta e un joc? jocuri gasesti pe miniclip nu aici...aici e vorba sa ajuti oamenii daca poti si sa dai un raspuns cat mai competent si de ajutor persoanelor carora le raspunzi. Nu primesti funde pentru ca probabil sunt unii care dau raspunsuri mult mai bune decat ale tale.
Funda nu are valoare,cand ajuti pe cineva e ceva ce te face egal universului,stiu ca am filosofat dar eu sincer mi-ar placea sa mai ajut oameni (care merita evident) in viata de zi cu zi nu numai aici pe net,caci un suflet bun valoreaza mai mult decat milioane de suflete rele,daca incerci sa faci fapte bune asa vei fi si tu un om bun, daca urasti si esti rece si inchis in tine devii o persoana rea si nu primesti decat rautate si vezi lucrurile doar in negru, tu alegi cum sa fii si da-o naibii de funda!
Guts67443 întreabă: