Buna, Mihai! Da, stiu ca e o problema mai veche de-a ta. Speram ca s-a rezolvat deja, se pare ca nu...
Ti-au raspuns cei de la Contact la mesajele tale? Ai primit vreun e-mail de la Echipa TPU? Daca da, ce ti-au spus? Din pacate, numai ei te pot ajuta. Noi nu prea avem ce sa facem. Si nu, n-am mai auzit de cazuri cum e al tau. Se pare ca esti unicul care a avut acest ghinion.
Nu stiu ce sfat sa-ti mai dau. Eventual, mai trimite un mesaj la Contact! Iar intre timp fa-ti un alt cont, daca inca nu ti-ai facut unul! Chiar e nevoie de oameni ca tine pe TPU si ar fi pacat sa nu mai intri.
Iti tin pumnii. Succes! Numai bine!
Mihai1994, ma bucur ca ai revenit cu un cont nou. Sper sa nu mai ai probleme de acest gen pe viitor. Si n-ai de ce sa-mi multumesti. Mi-ar fi placut sa te pot ajuta mai mult, dar din pacate asta e tot ce pot sa fac, sa-ti fiu alaturi.
Succes si numai bine!
P.S. TPU a mai recuperat un memru valoros...
trebuie să-ţi confirmi adresa de email
în stânga (scrie cu portocaliu) ai „vizualizare profil" , „editare date de logare" , „editare profil" , „mesaje" , „întrebările mele" , „răspunsurile mele" , „întrebări favorite" , „prieteni" , „notificări" , şi „logout" tu dai la „editare profil" şi după „nume" scrie ceva de genu „nu ai adresa de emal confirmată , click aici să ţi-o confirmi" şi tu dai click , apoi aştepţi puţin să primeşti emailul (eu te sfătuiesc să-l cauţi în „spam")
Pai du-te la mail si apasa mesajul acela si iti apare un sait undeva si click acolo pai vezi u ce faci...o sa vezi ca o sa iti mearga
Mai Mihai exact aceeasi problema o am si eu, nu am idee cum sa il repar daca se poate de spus astfel profilul care il aveam, am incercat absolut peste tot rezultat ZERO, ma chinui de 4 zile, am urmat sfatul lui promisiunea si al lui NOname absolut nici o schimbare, am 5 minute de cand mi-am facut alt profil ca sa pot intra la intrebarea ta si sa te rog ca daca o vei rezolva problema noastra in vreun fel sa dai raspuns aici in intrebarea ta ca eu am sa revin sa vad daca ai avut succes ca sa ma rezolv si eu.Succes.
Mihai1994 am si eu alt cont cu alt mail dar pe cel vechi nici de cum nu pot sa raspund la intrebari si sa postez intrebari dar oricum multumesc mult.
Salut,nici una din solutiile voastre nu au mers am facut un cont nou care nu stiu pentru.cat timp va merge nu am raspuns numai la o intrebare deocamdata de incercare si a mers daca va merge acesta il voi folosi incontinuare lasaind in urma ce a fost, daca nu asta este eu vreau sa multumesc oricum membrilor pentru. ajutor in special lui noname care a raspuns la fiecare mesaj pe care l-am postat, jean44 eu asa am procedat incearca si tu poate merge creeaza un nou mail