| CryChristiAN a întrebat:

Nu ar fi frumos daca s-ar mai adauga o categorie pe TPU? Ce trebuie sa fac sau sa facem pentru a avea inca o categorie? De exemplu, o categorie numita "Istorie". Am luat opinia unora si a zis ca le-ar placea. Voua?; d

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Istorie?
Tind să cred că vreți să faceți temele pe aici.
Nu sunt de acord.
Pa, pa.

| CryChristiAN explică (pentru Legiuitoarea):

WOWOW. Dac-ar fi sa fac temele, si rareori se intampla, decat daca cer 1 subicet de olimpiada (la mate).Eu as vrea o categorie ca asta pentru ca mi-ar placea sa discut despre ceva, si nu neaparat sa fie istorie, poate sa fie alta, dar sa fie pe dezbateri.
Daca pun o intrebare despre cultura generala la Educatie&Cultura generala iti spun ca nu primesc raspuns nici intr-un an si bineinteles ca eu stiu raspunsurile ( nu vreau sa ma laud deloc)

Si plus ca, in loc sa pun o intrebare ( la care logic ca stiu raspunsul) se va socoti ca tema.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru CryChristiAN):

Bună.
Nu mai lua foc.
Sunt destui care postează teme.
Pa, pa.

EU ma refeream in general la o categorie prin care lumea sa fie pasionata de ceva si sa raspunda nu pentru funda, ci pentru discutie, dezbatere etc...

| Legiuitoarea a răspuns (pentru CryChristiAN):

Bună din npu.
Nu văd de ce insiști!
Postează un singur răspuns cu tot ce te doare, nu repetativ pentru topul tricoului!
Pa, pa.

| EmaS a răspuns:

Da,ai putea sa faci o propunere scriind la contact. http://www.tpu.ro/contact

| Kaℓi a răspuns:

Cred ca "Educatie si cultura generala" poate cuprinde si domeniul istoriei.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Ar fi frumos, dar doar adminii pot face categorii noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cati adepti crezi ca ar avea? Trimite solicitarea ta la CONTACT.Numai bine.

| Goguryeo a răspuns:

Dacă este o categorie ce admini consideră că ar fi inclusă deja în alta, în cazul tău la Educație & Cultură generală este inclusă și istoria, nu vor accepta.

Poți să propui la contact.

http://www.tpu.ro/contact