Nu, si sa-ti zic de ce.
1. Poate ca eu vreau sa port o conversatie cu un copil, sa vad si eu perspectiva lui asupra unui topic si poate el e un copil mai matur in gandire decat altii si cum in viata reala nu prea are cu cine vorbi, macar aici s-o faca.
In viata de zi cu zi daca vine un copil sa te intrebe ce parere ai despre Basescu, cel mai probabil un om in toata firea ii va zice "du-te ma de aici, nu stau sa discut politica cu un mucos"
2. De ce trebuie sa fie polemica, si nu o conversatie sanatoasa in contradictoriu
3. Unde se vor duce copiii sa ceara sfaturi? la alti copii de aceeasi varsta?
Asta e exact motivul pentru care mi-am facut cont pe TPU, din cauza raspunsurilor tampite si eronate date la plesneala pentru funde si puncte de catre copii care nu cunosteau posibilele urmari ale raspunsurilor lor
Si sincer, retardati sunt unii si la 10 ani si la 40
Ți-aș da fundă dacă ar fi întrebarea mea !
Uite,normal nu este, dar aici intervine inteligenta si rabdarea celui de 40, sa coboare la nivelul celui de 10 ani si sa-l faca sa inteleaga.
O polemica este de preferat sa fie constructiva,nu?
Iti inteleg punctul de vedere,dar adaptabilitatea e primul atribut al omului inteligent.
Avem de-a face cu copii pe care parintii lor nu-i mai asculta sau nu-i asculta deloc,nu cred ca ar trebui sa facem aceeasi greseala.
Copiii astia au nevoie sa vorbeasca cu cineva,sa inteleaga si sa fie intelesi,ai fost acolo,adu-ti aminte!
Si,daca nu-i facem noi sa inteleaga,se va gasi altcineva care,poate,nu e atat de bine intentionat.
Ca intre zece copii cu potential,se va gasi si-o uscatura,nu-i nimic,asa cum nici un om nu poate fi in totalitate bun,nici un altul nu poate fi in totalitate rau,asa ca gaseste portita de intrare in sufletul sau mintea lui. Daca vrei si daca poti.
E o raspundere enorma faptul ca putem discuta liber cu copii de toate varstele,nu e nevoie insa sa le amintesti mereu ca cine n-are batrani sa-si cumpere, ajunge sa redevii copil pentru o jumatate de ora cat stai pe site, e un exercitiu de inteligenta in fond si la urma urmei!
Noi, cei peste 40, oricat de exagerat ar suna,suntem parinti virtuali,aici pe site, parinti cu sute de copii.
Nu-ti cer sa-i iubesti, nu-ti cer nici macar sa-i cresti, dar incearca sa-i intelegi si sa-i asculti.
Atat!
Fii ingaduitor, adu-ti aminte ca AI simtul umorului si ramai constructiv.Pentru ca poti!
Limite nu exista, noi singuri le inventam, noi singuri le incalcam, invata-i sa indrazneasca sa sparga limitele dar in sensul bun!
Eu sunt de acord! De aceea imi pun varsta langa nume. Insa exista optiunea de a adauga data nasterii (reale) vizibila la profil.
Vrei schimbarea? Incepe cu tine
Buna
daca ar fi cum zici tu, o delimitare de varsta, ar insemna ca noi, cei la "categoria varsta inaintata" am fi putini la numar si nu am mai avea cu cine interactiona..asa ca fiind un site liber si dupa cup se si numeste(Toti pentru unu) nu facem decat sa ne coboram la nivelul fiecaruia atat vat se poate, poate am o varsta si copilasi mari, dar asta n u inseamna ca nu am invatat cate ceva de la cei cu varste fragede.
O zi frumoasa sa ai
Cred ca nu conteaza varsta.Trebuie mai multa seriozitate, daca vrem sa ajutam cu adevarat.
Nu cred ca se poate problema varstei, ci a nivelui de cunoastere a cuiva dintr-un anumit domeniu.
Sincer da... ar putea face accesul pe TPU pe baza de CNP + buletin sau web view. Mi s-a cam luat de toti mucosi de la sectiunea " RELIGIE " cu care ma tot cert pe existenta dumnezeiilor imaginari, sau pe diferete teme, adica nu ma deranjeaza faptul ca sunt si copii pe TPU ma deranjeaza nu le poti stii varsta, ei se pot da mai mari, si altele. insa pe baza de CNP ar fi ok, + web view. Dar cine sunt eu sa impun asta?
Nu cred ca e chiar normal, dar TPU e facut pentru toti la fel si nu se tine cont de varsta.
Poate un om de 30 a trăit la țară, izolat de tehnologie, de informații în conformitate cu realitate și acum dă și el de ea, dar se crede superior după vârstă, cu toate că a trecut ca gâsca prin apă prin școală.
Așa cum poate un copil de 15 a învățat foarte mult, părinții s-au ocupat și are și el un interes nativ. Știu cazuri.
Vorba celui de mai jos, dacă acel copil are o problemă, de la cine să primească sfaturi, de la cineva experimentat care să îl lămurească sau?
Oricum, îți dai și tu seama cu cine ai de a face în general. Poți să te oprești TU (de-aia ești mai în vârstă) dacă pare prea imatur, nu o să proceseze informațiile, orice ai face!
Ba da,dar nu prea se da silinta sa se faca ceva frumos, ceea ce implica varste fragede cu oameni maturi.
Amuzanta partea de la sfarsit *laugh*, poti incerca pe forum-uri crestine, acolo toata lumea e ok, si au undeva de la 15-16 ani in sus.
Ihi, pe grupe de cate 1.5 ani, pe care sa le dirijezi tu. Intre timp, hotaraste si pe unde ai vrea sa te incadrezi. Intrarea libera la orice categorie.
cassy_9367 întreabă:
Ionut299273 întreabă: