| Harlab_Liana_1998 a întrebat:

Nu inteleg acest site. TPU nu te ajuta cu multe. Aici sunt multi elevi care nu stiu sa isi faca corect tema sau alte probleme de excelenta si poate au nevoie de ajutor. In schimb, cei care au acest site, le sterg. Ma bucur ca oamenii pot intreba ce se intampla daca si-au bagat p**la in pisica, dar nu pot intreba despre un patrat perfect. Oamenii din ziua de azi nu mai sunt deloc interesati de scoala si in loc sa ajute pe cei care au nevoie ii fac tonti si in alte feluri.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Haha, nu stiu sa isi faca corect tema? 99% nici macar nu incearca, ca sunt destui fraieri pe net care sa o faca in locul lor.

Probleme de excelenta? 90% au probleme legate de lungimea putzei. Supraestimezi acesti elevi care isi fac veacul pe aici.

| WaterDrop a răspuns:

TPU ajuta atata timp cat intrebarea iti este vizualizata de catre persoana potrivita si nu au spamat 100 de persoane inaintea ei.Perseverenta este cheia as zice.

| Harlab_Liana_1998 explică (pentru WaterDrop):

Pai da dar imi sterg editorii inainte sa fie vizualizata de 2 persoane

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Asta e pentru ca in 90% din cazuri nu e problema ca nu stiu sa o faca, sunt doar prea lenesi si nu vor. Daca ai primit tema, nici profesorul ala nu e tampit sa iti dea ceva de clasa a 11-a cand tu esti a 8-a, iti da ceva ce ai facut la clasa, daca s-ar uita 5 minute in caiet la ce le-a fost predat ar putea sa o faca si singuri.

| Harlab_Liana_1998 explică (pentru WhatABeautifulDay):

Da, dar sunt multi care nu o inteleg si care chiar au nevoie. Lenesi sau ne lenesi, tot e mai folositor sa ajuti la teme. Cum e site-ul Brainely. Acesta ajuta pentru a face copii sa inteleaga o tema. Sau sa primeasca idei