CVF buna asta
Da, de acord, unii chiar sunt extrem de penibili cu fundele lor, dau acolo un raspund de doi lei dar niciodata nu uita sa scrie la sfarsit "fundita plzzzzz?".
Cred ca oamenii astia n-au viata de sunt asa obsedati sa primeasca funde rau e ca si cei care intreaba ii "momesc" scriind mereu la inceputul intrebarii "funda+voturi".
Nu trage atentia, cu cita mai putina atentie cu atit mai bine si cu atit mai putine funde pentru cei care le cersesc.Pur si simplu da sfaturi si da funda celui care crezi ca merita nu din motivul ca ti-a cerut-o, ci pentru ca s-a staruit sa te ajute.Ai nimerit corect adresa, este siteul TPU(pentru cei care ajuta)
A eu nu vroiam funda dar mersi oricum...
Am uitat sa adaug ca si eu vroiam sa pun intrebarea asta dar mna... cei vizati nu se vor sinchisi si nici schimba...
@ blahblahblahblah : mai daca as putea, ti-as da-o inapoi sau daca as stii cum.
@ Mihaela : Da, eu chiar ma mai iau de cei care pun intrebari stupide si neinteligibile, macar de s-ar exprima frumos si civilizat, dar vad ca n-am cu cine sa ma inteleg.
Si eu am pus o intrebare asemanatoare, numai ca nu am dat nici o funda si nici nu am de gand sa dau . Si am numit site-ul TPF[toti pentru funda] . Oricum, ai dreptate in totalitate, dar, din pacate, putini credem acest lucru.
S-a prostit si TPU prima data cand am intrat pe site am ramas impresionata dar acum sunt dezamagita : e plin de intrebari stupide si de persoane cu aceeasi " calitate"
Yhsay Ti-am dat funda pentru ca raspunsul tau mi s-a parut cel mai...demn de funda Daca nu o vrei da-mi-o inapoi
Imi dai o funda si iti zic
lasand gluma la o parte, sunt de acord cu tine, insa cum raspundeam azi dimineata, e o adevarata placere sa primesti o funda, sa stii ca raspunsul tau a fost de folos cuiva, si nu doar ai plictisit pe cineva cu vorbarie inutila.
la inceput ceream si eu funda pana cand m-am prins ca cine vrea sa ti-o dea ti-o da oricum. Si cei care aplica intrebari de genul CUM sa fac asta? sau asta? FUNDA! - ei bine si ei gresesc, pentru ca se ajunge ca TPU sa devina o retea de concur, cine are cele mai multe funde castiga...NIMIC! asta e problema, daca am constientiza ca dam rasp numai pentru bucuria de a sti ca ajutam pe cineva, atunci si TPU ar fi o retea mai serioasa. Asa cred.