anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai stiu unde am citit despre oracol ca " este facut ca sa va puteti "juca" citind raspunsurile altora, sa vedeti cum gandesc alti " etc etc. Pai daca oraculul e facut ca sa "ne distram intre noi" la ce naiba ar da optiunea sa nu poti vedea raspunsurile altora?

Si alta intrebare, daca nimeni nu potea vedea ce raspunazi, la ce naiba se mai raspunde la intrebarile alea?

7 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Pentru puncte poate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Si alta intrebare, daca nimeni nu potea vedea ce raspunazi, la ce naiba se mai raspunde la intrebarile alea?" - De plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaLaura):

Trebuie sa ai probleme daca te omori cu punctele. vorbesc in general, nu de tine tongue

| LaLaura a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar asta se numeste concurenta, si te motiveaza. Oricum nu toti suntem motivati sa facem un bine gratis si na laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaLaura):

Mai mult provoaca concurenta tampita. cand ii vezi pe aia cu 100 de raspunsuri si majoritatea sunt " da, aha, bine, si eu" e clar ca nu o fac ca sa ajute pe altul

| LaLaura a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde de firea omului. Concurenta este buna, dar tu ca persoana trebuie sa fii si calitativ nu doar cantitativ ( ma refer la raspunsuri aici, dar si in viata).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar n-ai citit nicaieri ca e doar o unealta de marketing frumos mascata? Cui ii pasa?

www.1424.ro

Aici se duc raspunsurile de la Oracolul TPU.

Ce vad userii TPU sau ce nu vad n-are importanta. Pentru ei e doar o jucarie. Pentru altii o mica sau mare afacere. Gen cum e Gabe Newell cu Steam, asa e Catalin Tenita cu TPU.