1.Mi se pare că nu ai confirmat înregistrarea pe TPU. În ziua când te-ai înregistrat ai primit, în contul tău de e-mail indicat la înregistrare, un mesaj de la TPU, prin care îţi cerea să confirmi înregistrarea, dând clic în locul indicat din mesaj. Dacă n-ai facut asta caută mesajul în contul de e-mail(s-ar putea să fi ajuns şi în Spam), deschide-l şi dă clic în locul indicat şi cred că problemele tale o să dispară.
2.La întrebarea pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi acorda o singură fundă la o întrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea.
Pentru edificarea ta cu regulile de pe TPU poţi citi răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE! Numai bine!
Păi,ele nu se postează imediat adică răspunsurile.Se postează peste cîteva minute.Iar despre fundiță, la răspunsuri este în dreapta o fundiță. Faci click pe ea, și gata!
Succes!
La cum suna problema ta as zice ca folosesti Internet Explorer 9. Trebuie sa apesi butonul de compatibilitate din bara de adrese. http://support.microsoft.com/......56157a.png
In felul asta pagina va fi randata in modul document IE8/7.
Site-ul are o problema de compatibilitate cu IE9. Am adresat aceasta problema la administratie de vreo 2 luni de zile si cei din echipa inca n-au reusit sa faca nimic.
Eventual mai poti instala alt browser precum Google Chrome si sa-l folosesti pe acesta pe TPU.ro