Nici eu nu ii suport. Cand vad la final,, funda?" simt ca n-am fost ajutata, ca raspunsul a venit doar pentru nenorocitul ala de premiu virtual.
Până la urmă, fiecare răspunde cum vrea, iar dacă alege să "cerșească" fundă, e treaba lui.Important e să aibă un răspuns folositor.
Spuneai că faci în contra, mpăi, dacă răspunsul respectiv e cel mai bun? Cum am mai spus, fiecare alege dacă, cere sau nu fundă la sfârșitul răspunsului.
Pe mine personal, nu mă deranjează atât de tare.Eu nu cer fiindcă mi se pare stupid, și o risipă de timp să scriu mereu "fundiță te rog?". )
Oo, da...
La mine la usa bat in fiecare zi si cersesc tot felul de oameni. Mai intai le zici frumos, a doua oara le trantesti usa, a treia oara nici n-o deschizi, a patra iesi cu ciocanul si-i ameninti, a cincea chiar ii bati, si ei tot vin. La orice ora, in orice zi. Plus ca am si o sonerie al naibii de puternica
Daca ar fi dupa mine, as da spam celor care cersesc funde. Ca doar nu e asa de greu sa raspunzi mai detaliat la intrebarile unde cunosti raspunsul. Iar daca esti atat de inapt incat nu gasesti nimic la care sa poti raspunde, fie te documentezi, fie ramai in comunitate doar pentru momentele in care ai o intrebare de pus.
Geez, I hate those people...
Buna!
Sunt de acord cu tine!
Nici eu nu sufar persoanele care cersesc...doar ca sa mai intamplat ca unele persoane care imi cer sa zica si raspuns bun.
Da mai sunt si cazuri asa dar tot nu merita pe deplin funda
Pui pariu cu cine?
`drogat` nu ce-ai scris tu acolo
fara jigniri ca ai auzit si tu vorba aia cel ce spune de altu asa e el
deci shut up bi*ch
Mda, ''stop cersit pe TPU!'' Foarte inteligent.
Daca nu ai inteles e fix problema ta
adio
Ma scuzi dar eu sunt de la T/A. Eu nu cersesc.
bebbe10 întreabă: