| GumzZz a întrebat:

Nu stiu de ce cand incerc sa-mi schimb numele pe TPU si poza de la avatar apar tot alea vechi desi am dat "salveaza". dau funda la cel mai bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Noi deja te vedem (buze negre şi un nickname "BbeX ", nu?), iar pe profil poza ta va apărea în câteva ore-zile (durează până se actualizează datele). Ai puţină răbdare!
Succes! Numai bine!

6 răspunsuri:
| Bibu?ca a răspuns:

Buna!
Du-te acum si schimbati numele si poza dorita d tine pentru ca se va vedea.
Trebuie sa astepti o zi sa se incarce toate datele si iti va aparea poza si numele dorit de tine.

| spxinsane a răspuns:

Daca bine stiu, dureaza ceva vreme pana sunt aprobabte schimbarile (de obicei a doua zi le schimba sau dupa cateva ore).
Si eu am patit asa cand mi-am schimbat poza la avatar cand am facut contul.

| heise a răspuns:

Pentru poza: Dupa ce dai pe brownse (sau cum se scrie) dai enter, dupa ce ai dat click pe ce ti-a aparut in acel dreptunghi (dupa ce ai uploadat). O sa ti-o schimbe, sa nu uiti sa dai refresh ca sa se vada la tine. ^^
La nume: Scrii numele tau si apoi apesi salveaza. Vezi ca numele sa indeplineasca cerintele (am uitat daca sunt whistling).

| Brookelle a răspuns:

Stai linistit/a se va schimba, nu dintr`o data ai rabdare big grin Fundabatting eyelashes?

| DozaDeVise a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie...pana la urma in acea zi le'am lasat asa///iar qnd am intrat a doua zi erau schimbate

| happyangel a răspuns:

Eu tot am incercat sa-mi schimb poza de la avatar si imi aparea la fel ca inainte, insa s-a dovedit ca ea pe urma apare, nu deodata. incearca si tu si ai sa vezi ca merge