Probabil intrebarile la care voiai sa raspunzi au fost raportate, deci sau fost sterse, deci nu mai sunt pe site si, evident, nu mai ai la ce intrebare sa raspunzi. Dureaza ceva timp pana sunt sterse de pe site, dar vor disparea de tot. Incearca sa dai si tu raspunsuri la intrebari ceva mai pertinente. Bafta!
Momentan sunt ceva probleme tehnice (actualizările se fac mai greu şi trebuie insistat de mai multe ori), care, cel mai probabil, se vor rezolva în scurt timp.
P.S. Şi accesarea întrebării tale mi-a luat ceva timp.
Cu întrebările mai vechi de câteva zeci de minute nu ar trebui să ai această problemă, aşa că poţi să revii mai târziu, dacă ai un răspuns la una dintre întrebările pe care nu reuşeşti să le accesezi pe moment.
Probabil sunt cateva probleme tehnice, da-i un refresh sau mai asteapta putin pana se vor remedia toate problemele.
NOname are dreptate. Și eu am această problemă pe TPU cu întrebările noi. Nu cu toate, doar cu unele (și cu a ta).
Buna!
Cred ca sunt cateva probleme tehnice, ori intrebarile la care vroiai sa raspunzi au fost sterse.
anonim_4396 întreabă: