anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu frate ce regulamente aveti voi dar nu mi se pare corect sa fiu pe pozitia 1 cu 76 de puncte si sa ma dea pe 2 in spatele celui cu 61 de puncte si el sa ramana cu punctele neatinse mie imi scadeti la 60 si el nimic... un om normal si-ar pune intrebarea DE CE MIE MI-ATI SCAZUT PROBABIL O SA SPUNETI CA ADMINUL L-A STERS, DA, CORECT DAR CELUILALT NU I-A SCAZUT NICI MACAR UNUL SI MIE 20 SI CEVA?

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
daca raspunsurile celuilalt au fost de calitate, nu avea de ce sa-i stearga, asa ca, poate ar fi cazul sa te intrebi daca nu cumva ai dat raspunsuri in cantitate si nu de calitate.
O seara bunahappy

| Diabolique a răspuns:

Nu știu, frate, dar mie nu mi se pare normal să fii născută în '93 și să scrii „m-i se pare" cu tot cu MemoPlus-ul tău și bacul luat.
Legat de întrebare, mă interesează prea puțin politica tricoului, dar presupun că adversarului tău nu i s-a șters nici un răspuns pentru că a fost util și pe subiect.

| TheLovelyGhost a răspuns (pentru Diabolique):

Nu am nevoie de tricoul vostru nu stau intr-un tricou si nu cred ca am facut o greseala prea mare, nu e ceva grav, daca nu iti convine ceva schimba pagina nu trebuie sa scult toti frustratii, m-ati innebunit cu o gramatica de la toti prostii care vor sa para inteligenti frate scriu cum consider am facut tot ce mi-a stat in putinta daca esti frustrat/a si obsedat/a de gramatica mai du-te si citeste o carte te ajuta mai mult in viata, din cauza asta suntem cum suntem ca va dati toti inteligenti traiti doar sa invatati si nu stiti de nimic altceva roboti ai societatii. BRAVO E BINE ASA.Am impresia ca va bateti capul prea mult cu prostii se vede ca nu aveti altceva mai important de facut decat sa stati sa analizati gramatica altora

| TheLovelyGhost a răspuns (pentru caramela):

Crede-ma au fost, am raspuns la ceea ce am stiut eu.Probabil au fost sterse de catre cei care au pus intrebarile.
PS:nu am sa mai particip la niciun concurs TPU

caramela
| caramela a răspuns (pentru TheLovelyGhost):

Nu fi asa aspra cu tine, important este sa ajuti acolo unde crezi ca poti, iar daca cineva este multumit re ajutorul dat, te va rasplati cu acea fundita simbolica care te stimuleaza dandu-ti putere sa ajuti mai departe si ca esfortul tau nu este in zadar.
O seara bunahappy

| TheLovelyGhost a răspuns (pentru caramela):

Tocmai ca am fost rasplatita cu funda dar dupa aceea au sters intrebarile, crede-ma nu tricoul ma interesa cat ma interesa daca sunt eu in stare sa ajung pe primul loc.

| darrio2007 a răspuns (pentru TheLovelyGhost):

Nu dezarma chiar asa de repede.Nu esti o luptatoare din cate vad.Eu sunt de 4 ani pe site.Si am reusit sa castig si eu. Dupa atata timp.Pentru ca am mers inainte. Daca cedezi asa usor si in viata va fi greu pentru tine.

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Raspunsurile trebuie sa fie de calitate nu de cantitate daca raspunsul celuilant utilizator au foas mai de calitate n-ai ce sa faci trebuie sa raspunzi mai inteligent