| valentingb a întrebat:

Nu va enerveaza cand vedeti cate o intrebare care a primit raspunsul perfect, si totusi nicio funda pe nicaieri, nimanui?

Răspuns Câştigător
| kbej a răspuns:

Aia is prosti!

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu. Ar trebui?

| hideaway a răspuns:

Nu, nu mă deranjează cu nimic. Ce e rău în asta? Dacă știu că l-am ajutat pe omul respectiv, nu mă oftic.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! de ce sa te enervezi ca nu a dat funda cuiva? mie imi face placere sa raspund, iar daca am primit fundita, inseamna ca raspunsul a fost de calitate, daca nu da, nu e nici o suparare. daca ar da de mancare fundele..sau sa platim lumina cu ele, ce bine ar fi..asa ca eu raspund fie ca primesc fie ca nu, imi face placere, e adevarat ca te"stimuleaza" un pic sa vezi ca ai raspuns corect, iar munca ta e rasplatita.
O zi buna si frumoasa sa ai!

| Chris a răspuns:

Bineînțeles că nu.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Cui ii pasa de fundite? laughing

| ღvampireღ a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Mai...dar vad ca ai cateva fundite

| kbej a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Mie!laughing

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru ღvampireღ):

Eu nu am cerut funditele, eu doar am raspuns thinking

| valentingb explică:

Mai fratilor,daca asa dau impresia, imi cer scuze, dar eu nu cersesc nimic.
Totusi asa e normal, cand cineva ma ajuta, ii spun multumesc.Sau voi nu aveti cei cativa ani de-acasa?
Poate sunt eu nebun.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa enerveze? fiecare utilizator are dreptul sa astepte raspunsuri, asa este si indicat, apoi sa acorde funda cui doreste, cui crede ca l-a ajutat prin acel raspuns. Funda nu trebuie acordata primului raspuns dat, neaparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alt disperat după funde. Băi fraților, ce dracu' vedeți la fundele alea de doi bani?
Mie mi s-a luat de oameni cav voi, care cred că tot ce zboară se mănâncă. Oamenii care cred că e mai important să fii răsplătit, decât să ajuți. De mai avem și noi adulți pe site-ul ăsta.
O propunere a mea ar fi că adminii să nu mai facă totul pe cont propriu. Dar ce, de parcă i-ar ajuta cineva. Mi s-a luat.
Nu. Nu mă enervează. Mai mult mă enervează când văd alții cerșind.

| iKronstadt a răspuns:

Nu. Ar trebui? Eu nu dau funde, te deranjează? laughing

| MaicutaMaui a răspuns:

Nope tongue daca tu ai venit pentru funde, mai bine sterge-ti contul... repede! Cu mentalitatea asta nu esti de folos acestei comunitati plina de oameni neajutoratihee hee