Nu, nu mă deranjează cu nimic. Ce e rău în asta? Dacă știu că l-am ajutat pe omul respectiv, nu mă oftic.
Buna! de ce sa te enervezi ca nu a dat funda cuiva? mie imi face placere sa raspund, iar daca am primit fundita, inseamna ca raspunsul a fost de calitate, daca nu da, nu e nici o suparare. daca ar da de mancare fundele..sau sa platim lumina cu ele, ce bine ar fi..asa ca eu raspund fie ca primesc fie ca nu, imi face placere, e adevarat ca te"stimuleaza" un pic sa vezi ca ai raspuns corect, iar munca ta e rasplatita.
O zi buna si frumoasa sa ai!
Mai...dar vad ca ai cateva fundite
Mie!
Eu nu am cerut funditele, eu doar am raspuns
Mai fratilor,daca asa dau impresia, imi cer scuze, dar eu nu cersesc nimic.
Totusi asa e normal, cand cineva ma ajuta, ii spun multumesc.Sau voi nu aveti cei cativa ani de-acasa?
Poate sunt eu nebun.
Alt disperat după funde. Băi fraților, ce dracu' vedeți la fundele alea de doi bani?
Mie mi s-a luat de oameni cav voi, care cred că tot ce zboară se mănâncă. Oamenii care cred că e mai important să fii răsplătit, decât să ajuți. De mai avem și noi adulți pe site-ul ăsta.
O propunere a mea ar fi că adminii să nu mai facă totul pe cont propriu. Dar ce, de parcă i-ar ajuta cineva. Mi s-a luat.
Nu. Nu mă enervează. Mai mult mă enervează când văd alții cerșind.
Nope daca tu ai venit pentru funde, mai bine sterge-ti contul... repede! Cu mentalitatea asta nu esti de folos acestei comunitati plina de oameni neajutorati
PapusikaFrumusika întreabă:
Ionut299273 întreabă: