@AsAsInS, ti-am spus clar ca sunt multe fake-uri care o copiaza. Doar mi-am dat cu parerea, nimic mai mult. Daca tu actionezi diferit adica aparandu'te cu STUPID aici numai e vina mea. Poti sa ma stupizezi cat vor muschii tai dar asta e degeaba.
@AsAsInS, nu am de ce sa plang sau sa rad. nu e nimic amuzant. asta`i 1, si 2 iti multumesc pentru STUPID. (nu prea imi pasa)
@AsAsInS, nu ma afectezi cu un vot stupid si dat pentru ca nu ai tu ce face. get a life!
@AsAsInS, crezi că stau să mă cert cu tine? te înşeli amarnic, am şi alte lucruri de făcut decât să îi explic unuia că tine că NU este nimic amuzant şi NU este nimic de plâns că sunt mulţi cu numele NOname. Aşa că dragul meu las-o mai moale că nu mă interesează de părerile tale;*
Ce contează câte funde,puncte,răspunsuri, prietenii are? contează că şi-a dat cu părerea! Tu nu suporţi părerile fiecărora şi încerci să te ''aperi'' cu STUPID. Uite, tu ai pus intrebarea, noi raspundem indiferent de raspuns.
Apropo inainte de asta trebuie sa-ti multumesc ca mi-ai dat ceva de lucru (''certandu-ma'' cu tine), chiar ma plictiseam
Nu toti au copiat-o pe celebra NOname... unii si-au facut cont in 2008 sau 2009, deci inainte...
NOname or fi mai multe.Dar numai unul e Dumnezău. Apostolita mea preferata si preasfanta, asa-i ca-mi dai dreptate?
@AsAsInS
ai dat stupid pentru „exprimarea de doi bani!", da` ce? ar trebui sa facem comentarii de 500 de cuvinte?
ce crezi ca e asa amuzant la faptul ca sunt n utilizatori cu nimic-ul „noname"?
doamne...
@AsAsInS faza cu „nu ti-am cerut parerea" nu prea e valabila din moment ce ai postat intrebarea la o categorie anume,daca vroiai doar parerea lui @FolosimMaiMultiContulAsta,@Vogue,@grenada, etc. in mod special, le trimiteai un mesaj privat, nu?
@AsAsInS
de cand doar cei cu punctaj mare au DREPTUL sa raspunda/comenteze la o intrebare?
ps:grenada,Lora,vogue, Jelli, mihaela31 au intr-adevar un punctaj mare...nu Sydddfhaa
@AsAsInS acum pe bune frate...nu-s pupincurista,sau papagal.
daca ai fi avut mai multi neuroni in creier,ti-ai fi dat seama ca nu am comentat la intrebarea ta,ci la primul tau raspuns,cu explicatia pentru votul stupid oferit utilizatorilor care nu te-au pupat in qur,si nu am copiat raspunsurile altor useri...
apropo,decide-te si tu,o data o/il inviti pe Vogue sa se impuste, si spui ca @Sydddfhaa este „cel mai in masura sa comenteze", apoi spui ca Vogue este cel/cea cu idei originale iar eu si @Sydddfhaa suntem papagalii...
Vogue am sperat ca pot discuta cu niste oameni civilizati nu cu ''nejte pityp0anke dej pwne av cu inna p TPU''! Go to shot yourself!
MasterOfDisaster am cerut parerea oamenilor despre cele 100 de persoane care cu nimic-ul NOname...nu prea ma intereseaza ce ziceti voi dar speram la mai mult de 3, 4 ratacici care sa-mi spuna ''ca jm3ker yee''! Nu ti-a cerut nimeni parerea!
1.Am vrut sa va arat cati falsi avem pe TPU
2.Sydddfhaa nu sunt fata
3.Sydddfhaa vad ca esti printe cei cu punctaj mare, bvesti chiar cel mai in masura sa comentezi!
Da mihaela31 adevarat, cat adevar! Ms de corectare! Sunt 99 de persoane care au copiat-o pe NOname!*
Trebuie sa recunosc ca cel mai mult o respect pe Vogue! Si-a dat ea cu parerea si apoi ati venit toti (MasterOfDisaster, Sydddfhaa, mihaela31...si vor mai veni)
Invatati sa aveti o parere proprie si nu mai copiati atata, MasterOfDisaster daca nu ar fi comentat Vogue ai fi spus:''da fratzyykkaka je jmek fuuuuuu faza asty''! Deci...
Thx guys imi place scandalul, cu toate ca devine enervant! V-am intrebat ce parere aveti despre http://www.tpu.ro/useri?s=NOname&o=rank_asc
Daca nu intelegeti ar trebui sa dati back...haide MasterOfDisaster mai comenteaza tu din carti ca-mi place^^!
Doream niste raspusnsuri care sa imi arate parerea altor useri despre toti cei falsi!
Jelli eu vorbeam strict despre persoanele care au copiato pe NOname, iar din lista aia...cam toate si Dumnezău nu inteleg care este Apostolita ta si Preasfanta!
Nu puteti sa trimiteti un mesaj mai lung? De ce trebuie sa trimiteti cate 10, nu vreau sa ajung primul la Populare!
Ok,Vogue imi cer scuze pentru ce am spus la inceput (cateodata trebuie sa ma cert cu niste persoane ca sa imi dau seama ca au dreptate sau ca sunt de treaba)!
Insomnii întreabă: