Cred ca-i doar un singur cuvant acolo.
Nu va veni ziua aceea. Daca ar veni totusi, atunci acest site nu ar mai exista!
Pai da, aici lumea este foarte rea si spurcata, de aceea trebuie tratata caatare.
Sper ca stii cine sunt?
Pana acum 2 ore am crezut ca esti Potato (Lucifer), deci habar n-am.
Deja ma doare capul... Potato nu esti, Dante nu, Depress nu (iau prin eliminare) Wetfire nu cred, cu Greyn am vorbit ieri deci nu.
Kata1yn nu cred ca esti... Hmmm ma doare capul.
Cine erai? (Daca intrebam cine esti imi raspundeai NeoMinerva )
Auzi sigur nu esti Potato? (Deci esti prieten cu mine, cu Dante si cu Depress...)
Sweety nu cred ca esti si KillMePlease nu esti ca nu ti-ai raspunde singur la intrebari.
Sunt maestru la ghicit Vai de capul meu. Deci cine erai?
Taci,taci, ca nu faci bine, si mai pune emoticoanele acestea cu rasete ca ma enerveaza la culme cand le vad, acum dupa ce ai scris acest raspuns deja nu mai vreau sa-ti spun cine sunt.
Sa ghicesc ca am uitat sa te mentionez in lista aia. Cum ziceam, maestru la ghicit. Daca imi dai sa aleg dintre a, b, c si d atunci stiu sa ti le zic numai pe cele gresite dar nu si sa-l incercuiesc pe cel ramas.
Deci "cont vechi cu 4000 de raspunsuri" chiar nu stiu...
Imi cer scuze. Chiar arata ca naiba raspunsul ala.
Imi cer scuze!
Uite in in mesaje la tine si vei afla cine sunt, dar gura inchideti-o dupa ce afla vei.
Ok merci!
1. Tu astăzi te-ai înregistrat, de ce te plângi?
2. Dacă ar dispărea unii ar pierde ocazia să iși demonstreze inteligența superioară.
1.Sunt de 3 ani aici, asta e cont nou ca am uitat parola la cel vechi
2 Gresit spus, cei prosti niciodata nu vor accepta parerea desteptilor. PUNCT.
'' Cei proşti niciodată nu vor accepta părerea deştepţilor ''. Nu toţi ''proştii'' sunt astfel. Unii ascultă şi încearcă să înveţe din ceea ce spun cei ''deştepţi'', iar dacă nu înţeleg deoarece sunt "proşti"' vor spune un : ''aha'', ''mda''. În cazul acesta trebuie să ne coborâm la mintea lor, să le explicăm pe înţelesul lor.
Sunt sigur.
Bine ca nu singur