De pe 21 nu m-am mai logat.
Nu m-am mai logat ca am plecat undeva unde nu aveam acces la calculator, iar eu pe telefon nu scriu ca e f incomod, si nici de pe laptop nu imi place.
Am anuntat intr-un raspuns pentru AlexandraMariaStancu mi se pare pe 19-20 martie ca pana vineri 24 nu vin, dar s-a prelungit treaba, si nu a sesizat ca am anuntat-o, ca ei dadeam, cele mai multe raspunsuri.
Ca si se mira de disparitia unui coleg de forum.
Coma diabetica la mine nu exista, si nici hipoglicemica, le am prea bine pe domeniu ca sa se intample asa ceva.
Coma diabetica nu fac nici sa vreau, orice mananc valorile nu urca asa sus, nu e asa avansat diabetul
Aia hipoglicemica da, cand bag insulina ca sa mananc orice, dar stiu cum sa fac sa nu apara.
O sa zic userului TheFox pe privat, si o sa anunt acolo cand plec si cat plec, o sa mai plec prin luna mai pe la inceput, dar nu stiu pe ce perioada, o sa intru totusi de pe tel sa anunt cat, ca ajung acolo dar nu stiu exact durata sederii.
Sa-ti spun un secret: la diabet grasimea (9 Cal/gram) e mai periculoasa decat zaharul (4 Cal/gram). Iar cantitati mici de grasime si de zahar nu fac rau, de ex. poti manca o felie de tort, dar nu mai mult.
Pai dar de ex grasimile bune alea nesturate desi au 9 Kcal/g nu fac rau la diabet ca nu au carbo deci nu urca glicemia, doar ca sa nu fie prea multa sa ingrase.
zaharu si amidonul e pericol ca urca glicemia.
Kcal simt kcal, carbo care sunt periculosi pentru diabet sunt alta.
Ptr ingrasare fatu e mai pericol ca zaharu la un om sanatos, ca e cum zici tu 1 g de fat are 9, 3 (nu 9) kcal/gram, si 1 g de carbo are 4, 1, amidon, zahar.
Nu stiu cum te simti tu legat de acest loc. Eu pot sa spun ca asa intru si eu din ani in pasti. Poate ca si pentru el ca pentru multi altii -locul asta nu este e o prioritate sau o rutina zilnica. Au mai fost perioade cand nu am observat unii utilizatori activi, la fel si el. Tot ce putem spera e ca e ok.
Eu in general is cam activ cat de cat, dar daca e ceva pot lipsi asa cum se va mai intampla prin Mai si Iunie probabil.
Dar si asa poate acum voi fi activ ceva mai rar dar sunt aici, mai rar adica nu zilnic.
Ce contează că numai intră? E obligatoriu? Are și omul acela viața lui personală. Poate a decis să numai intre o perioadă sau chiar deloc. Dacă nu intra nu înseamnă că a și murit.
Ar fi anunțat dacă nu mai intra. Așa specificase într-un răspuns recent.
Pai conteaza, ca eu am zis ca anunt cand nu mai intru tocmai sa nu se mai mire unul si altul, de fapt am anuntat intr-un post al alexandrei cam pe 18-20 martie, dar nu s-a sesizat.
Am zis ei pentru ca si ea se mira de disparitia aluia cu anxietate.
Cand ai viata personala si asta face parte din ea, e o pasiune ca oricare alta, nu le separi.
Si daca muream aia e, nu as fi primul care as muri.
Oricum o luna daca lipsesc inseamna ca s-a intamplat ceva, si n-am anuntat ca lipsesc luna aia.
Ca o sa raspund mai rar, asta e altceva, dar raspund frecvent.
Glumești, nu?
Asta întreb și eu de câteva zile, de mister Mosotti, acum că citesc asta, încep să mă îngrijorez și eu, nu l-am mai văzut deloc pe aici. Dar prin martie eu l-am mai citit parcă pe aici. Ce-i drept a avut o perioadă prin primăvară când nu prea a mai dat semne de comunicat intens pe aici, dar acum că citesc și asta, înseamnă că poate fi grav?! :/
Mister Mosotti chiar să se prăpădească?
Știu că spusese în aprilie sau mai că se va interna la psihiatrie pentru un episod "de văzut ceva", simțit ceva, o prezență, deci oare asta să fie tot? Adică nu cred că acolo i-au făcut ceva sau să fi pățit ceva mai grav... dar eu tot am susținut că poate nu e în spate un feeling și probleme cu creierul și că poate da, chiar există ceva acolo care-l turmentează pe mister Mosotti. Ceva de altă natură... sper să reapară mister Mosotti pe aici cu același vibe ca în trecut.
Și mă bucur că nu sunt singura persoană care chiar crede că mister Mosotti e un om tare smart și tare interesant, de la care ai ce învăța. Plus că e un om pașnic și cald.
Eu una, chiar îl aștept să reapară pe aici.