Nu,intra la setarile contului, la notificari prin e-mail si acolo trebuie sa iti scrie ''doresc sa primesc notificare cand un prieten pune o intrebare noua'',''nu doresc sa primesc notificare prin email cand un prieten pune o intrebare noua''. Du-te si bifeaza casuta pe care o vrei.
Nu e nevoie sa iti stergi prietenii din lista. Debifeaza de aici caseta de Notificari pe site: http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/
Alexandra - TPU
Mai arunca o privire la ce anume ai debifat ieri, optiunea a fost lansata azi.
Bună!
Aşa s-a "modernizat" site-ul acum :)
"Si pentru ca am vrut sa marcam aceasta data importanta cu o imbunatatire, de astazi dam drumul unui nou sistem de notificari pe site, tot deasupra casutei de logare.
De acum inainte, acolo veti afla cand:
- cineva va raspunde la o intrebare
- un user va comenteaza un raspuns
- fotografia de profil a fost acceptata
- un prieten posteaza o intrebare
- este ziua de nastere a unui prieten (daca e o informatie pe care a ales sa o impartaseasca pe profil)
- aveti un raspuns desemnat castigator
- ati fost desemnat campionul zilei
- a fost postat un nou raspuns la o intrebare urmarita / favorita
- ati ajuns seniori
- ati primit o felicitare
- o cerere de prietenie a fost acceptata
- pe ce loc ati fost in topul saptamanii (in cazul in care apareti aici)
- pe ce loc ati fost in topul lunii (in cazul in care apareti aici)" - SURSA :
http://www.tpu.ro/blog/?p=4852
Toate cele bune.
Iti spare "x a pus o intrebare noua", nu? Si eu le primesc, vin atunci cand unul din prietenii tai de pe TPU pune o intrebare noua, ceva gen "x a pus o intrebare noua, poate poti sa il ajuti tu". Intelegi?
Dap. stiu. deci sa ii scut de la prieteni
Era deja bifata, am debifat si bifat iar sper sa mearga. mersi
Cu placere, doar asa sa ma asigur sper ca nu ai bifat-o tot pe aia cu "doresc sa..." Nu vreau sa sune ca imi bat joc sau ceva, vreau sa ma asigur ca ti-am explicat eu bone(vezi tu, romana mea e cam 'stricata')
nu am bifat-o pe cea potrivita cm ca nu doresc,
dar era bifata si tot imi apareau. in fine sper ca o sa mearga
Ok,e bun. Sa speram ca merge ca sa nu trebuiasca sa iti stergi toti prietenii de pe TPU.
Dap
Nu,intra la setarile contului, la notificari prin e-mail si acolo trebuie sa iti scrie ''doresc sa primesc notificare cand un prieten pune o intrebare noua'',''nu doresc sa primesc notificare prin email cand un prieten pune o intrebare noua''. Du-te si bifeaza casuta pe care o vrei.