Daca vei scrie si corect poate ne vom da si noi interesul sa-ti rasp... oare e asa de greu sa vb limba materna?
Cred ca daca ai fi citit putin la intrebari frecvente ai fi aflat asta:
De ce nu pot pune mai mult de doua intrebari, una dupa alta?
Pe TPU.ro consideram ca problemele tuturor membrilor comunitatii noastre sunt importante si ca toti membrii trebuie sa aiba posibilitatea de a-si face intrebarea cunoscuta, pentru a putea primi raspunsuri. Astfel, pentru a permite ca pe prima pagina a portalului TPU.ro sa fie vizibile intrebarile cat mai multor utilizatori, niciunul dintre membri nu poate posta mai mult de doua intrebari intr-un interval de cinci ore.
Daca un utilizator doreste sa puna mai mult de doua intrebari pe TPU.ro, acesta poate reveni pe site dupa cinci ore.
nu e exact ce ai intrebat dar cred ca ai priceput cam cum sta treaba
1)fundele sunt niste premii digitale pe care le obtii cand cel care a pus intrebarea alege un raspuns castigator si nici eu nu stiu ca sa aflam cat de bine ne descurcam poate 2) poate a aparut o eroare sau cineva intra pe contul tau ai dat cuiva parola? 3)trebuie sa intri pe emeilu tau si acolo o sa iti apara un mesaj de la TPU imediat ce il deschizi si il citesti o sa poti pune intrebari si te rog sa nu imi dai funda ca eu nu pentru funda te-am ajutat