Din cand in cand se mai intampla ca sistemul de notificari sa dea rateuri...
Am vazut o intrebare identica acum 30 de secunde...banuiesc ca serverul a trimis niste informatii eronate
Neah.
Eram curioasă.
Adică, de ce să vi se întâmple vouă, și mie nu?
E masurile luati de administratori intru buna-functionare a site-lui.
http://i.imgur.com/lLC7O.png
Invidia asta. Ț'ă ciudă că pe mine mă iubește lumea și pe tine nu...
Mâine-poimâine ne trezim cu mesajele private ale altora...
Are un ingredient special, numai pentru tine dragule.
La mine e invers! Am notificari de comentarii la raspunsurile mele, dar, cand incerc sa le deschid, surprise! Surprise! ma baga in prima pagina!
Cineva sterge din greu intrebari si raspunsuri!
Parca ai copy/paste raspunsul asta din sigla TVR de pe vremea lu' Ceasca, cand le cadea antena
Tenita stie ce limbaj de mahon folositi voi, ca sa prinda tineretul frazeologie feng-shui?
Nu l-am downloadat, îl urmăresc pe Vplay. E genial serialul, în pofida notei ridicol de mici pe care o are pe IMDB. Acum 2 zile am reîncercat să mă uit la Spartacus Vengeance, după ce prima oară i-am dat cu flit după ce am văzut efectele alea exagerate și de 2 lei. Dar în perioada asta sunt într-o criză de gusturi, parcă nu-mi mai place nimic, și am zis să-i mai dau o șansă. M-am poticnit iar în efectele mielului, zici că mă uit la desene animate, sare sângele ăla de zici că bagă ăia sabia în saci din celofan umpluți cu bulion.
Apoi am dat de Whitechapel, în timp ce săpam prin tenebrele Vplay-ului, mi s-a părut miștoacă rău ideea serialului și i-am dat play. Păcat că-s sezoanele foarte scurte și-s destul de puține, dar calitatea bate cantitatea.
Și nu-ți dau like că mi-ești antipatic, d-aia.
Poneiule, citește așa cum e, fără diacritice - ''lucram''.
Si eu lucrez... momentan lucrez la joculetul ala de android: blood and glory, de nu imi mai trebuie Spartacus. Oricum, pandesc un donload chinez de pe Urzeala Tronurilor, seria a doua, ca are premiera mondiala zilele astea. Deci vietnamezii o au deja in HD
PS. Pacat ca nu vrei sa fim fartati de faiz. Toate verisoarele tale or sa te iubeasca mai mult cand o sa vada ce "frati sub arme" ai in anturaj