| Axelrunda a întrebat:

Pana la ce ora trebuie sa fii top 1 ca sa primesti campionul zilei cu cele mai multe raspunsuri?

Răspuns Câştigător
| TudyCFR a răspuns:

Asta poate fi la orice ora depinde de ceilalti sau de tine daca dai raspunsuri corecte si esti serios in numar cat mai mare poti deveni la ora 12 inainte de masa campion pentru ca altii poate nu o sa te mai ajunga dar daca vrei sa fii sigur ramai pana la ora 12 noapte serios si dai raspunsuri corecte si o sa ajungi campionul zilei

| Axelrunda explică (pentru TudyCFR):

Pai sunt nr de 3 ore, si de atunci tot raspund, si incerc cat de serios posibil, caut pe net, ma documentez si incerc sa nu zic ceva gresit, unele lucruri le pot raspunde si din proprie cunostinta.

Imi poti spune cati mai ai pana in top 3 sau top 1? laughing

| TudyCFR a răspuns (pentru Axelrunda):

Eu mai am inca destui nu fac asta pentru campion ca am mai fost si respect site-ul.

Stiu, dar vreau si eu ceea ce scrie sub numele tau laughing Cine crezi ca raspunde la cele mai multe intrebari?

Pai nu am de unde sa stiu dar iti spun daca o faci corect la intrabari si esti serios o sa scrie si sub numele tau si mai ai cam o ora sa fii tu primul si ai terminat.

Deci poti primi si argint sau bronz?

Eu nu laughing Nici tu exista doar campionul zilei si o sa iti scrie aia sub nume atata tot.

7 răspunsuri: