anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana la urma cum a ramas cu adaugarea categoriei,, anime,,?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea e ca nu e necesara. Posteaza la Filme & Seriale linistita. Daca ar fi sa o luam pe placa asta, ar trebui sa se mai faca si alte subcategorii: desene animate, filme de groaza, filme de actiune, filme romantice, filme mute, filme vintage, filme Sf...
Pai asa iti dai seama ca s-ar umple TPU de atatea categorii.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

S-a propus aşa ceva? Nu ştiam.
Dar nu crezi că "Filme & Seriale" şi "Comics" sunt de ajuns?

| fdhgcvnb a răspuns (pentru NOname):

Desigur,insaau fost niste discutii cum ca o categorie,,anime,, ar fi necesara si d-astea, si m-am gandit ca s-a si intamplat ceva, nu am mai intrat de mult timp pe TPU. tongue

| NOname a răspuns (pentru fdhgcvnb):

Nu ştiu... Personal cred că momentan sunt destule categorii. Nu mai e niciuna arhi-aglomerată şi care poate fi împărţită în subcategorii.

| anonim_4396 explică (pentru fdhgcvnb):

Parerea mea e ca nu e necesara. Posteaza la Filme & Seriale linistita. Daca ar fi sa o luam pe placa asta, ar trebui sa se mai faca si alte subcategorii: desene animate, filme de groaza, filme de actiune, filme romantice, filme mute, filme vintage, filme Sf...
Pai asa iti dai seama ca s-ar umple TPU de atatea categorii.

| Dumnezău a răspuns:

E dispensabila, dar din ce vad in avatar, esti fana anime.Ar fi destul de inutila, cred, pentru ca si-asa 70% din intrebarile de la F&S sunt despre Nini,Vampire Diaries,sau Juliete post-moderniste care cer filme la care sa planga si in care sa se identifice dupa ce le-a parasit darlaul lache penal, alaltaieri ''yuby myo". Deci, ar fi degeaba.

| fdhgcvnb a răspuns (pentru Dumnezău):

Nu spun ca ar fi necesara, eram doar curioasa daca s-a facut ceva in privinta aceasta.si da, st fana anime, insa nu obsedata...laughing)

Întrebări similare