Nu-mi spune ca n-ai citit ca propunerile si votul vor fi la inceputul lunii septembrie. Nu arde gazul, ca te frige...la buzunar, mai bine taie frunze la caini! Si numai bine!
Ah, ce acid suntem azi, dom' procuror...
Suntem in competitie directa, ce mai! Daca userul anului nu poate fi decat o fata, TPU fiind un site de fete, apoi un Canon numai noi barbatii meritam, ca fetele oricum nu stiu cum sa umble la setari sa-i dea drumul
Asa ca la atac!
Ma lipsesc de asemenea competitie, asa ca o sa concurezi singur! Succes!
Ba eu o sa te sustin pe tine, asa ca daca pierd nu o sa-mi para prea rau, prin comparatie cu castigatorul... stii ce slogan au astia de la Olimpiada, nu? " Nu conteaza sa castigi, conteaza sa participi si sa nu te (eventual) dopezi!"
Multumesc de intentie, dar nu-i cazul.
Sloganul este formal, nu vezi ca toti vor sa castige?
Sa nu-mi spui ca esti invidios. Te-am intrecut cumva?
Prea multe vrei si tu! Eu as fi multumit daca n-ar maltrata limba romana si n-ar scrie postari prostesti! O zi buna!
Da, dar ai vazut cum functioneaza? Adminii au senzatia ca toti suferim de boala copy-paste. Altfel, nu-mi imaginez de ce iti cere 4 link-uri de la 4 raspunsuri ale celui pe care il propui. Stai sa-i iei aluia la puricat raspunsurile, sa le numeri, sa-ti iasa 100 si pe urma sa copy-paste linkuri.
In momentul asta, ma pregatesc sa plec la un concert dar, candva, o sa incerc sa cronometrez cam cat timp mi-ar manca tot procesul asta "electoral". Cred ca, oricum, mai mult de 20 minute.
Hei! Admini! Time is monney!
Madam ruxandritzo, zici ca sunt telepat! Cum de-am intrebat eu care-i faza cu "Uzarul of za Mont", cum a aparut optiunea in banner... apropo, de ce nu imi postezi si replica mea la tine in blog, nu sunt feng-shui?
Nu iasti tieliepat mah, ti-am zis eu ca a aparut optiunea aia in stinga sus. Da' cineva mi-a sters postarea. Chiar nu stiu de ce dreak mi-a fost stearsa. Am intrebat-o pe Cristina.TPU, da' raspunsul e clar, e ala stereotip si total pe linga realitate.
Comentariul meu de pe blog, in care, normal, criticam idiotenia sistemului, inca mai asteapta moderarea!
Deci...adminii au senzatia ca toata lumea de pe aici a adoptat arhi-cunoscutul si utilizatul copy-paste facut de dragul de a spori numarul de raspunsuri.
Ale mele dispareau la citeva ore dupa postare. De 3-4 zile am fost bagat si eu la moderare unde stau si stau si stau si... dispar
Te certi singur aici, mai bine ai intra la sectiunea "Contact" si ai intreba-o chiar pe Cristina.Succes!
Frunziix3 întreabă: