| Esperança a întrebat:

Pe langa imbunatatirile adaugate acestui site, ce lucru credeti ca ii mai lipseste?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Mai mult bun simț din partea tuturor și mai multă minte.

Asta pe lângă reactivarea funcției "urmărește întrebarea", care acum e doar de formă, funcției "caută", care ne joacă feste, posibilitatea de a reactiva întrebările raporate abuziv, acordată utilizaorilor de încredere, la fel și cea de a raportat dintr-o singură mutare, oferită celor cu capul pe umeri, ca să scăpam de teme, obscenități, inutilități...și multe altele.

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Utilizatorii sa dea dovada de politete si respect reciproc.

| Esperança explică (pentru EmaS):

Lucrurile astea lipsesc cu desavarsire pe acest site. am experimentat pe pielea mea. sunt oameni plini de rautate.

| EmaS a răspuns (pentru Esperança):

Asa este,si eu am avut parte de asemenea tratamente.Dar,astea ne fac mai tari, ne calesc, ne maturizeaza.Fruntea sus!

| EmaS a răspuns:

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face. Faceti altora ceea ce doriti sa va faca si voua oamenii.

| EmaS a răspuns:

Dau sfaturi bune de care nu ma rusinez, pentru ca eu am gasit fericirea si as dori ca fiecare sa guste si sa vada ce bun este Domnul.

| EmaS a răspuns:

Daca esti intr-adevar fericit, si nu te minti singur, ramai asa. Este OK!

| justitiarul a răspuns:

Un user al anului respectat de toata lumea, gen Ioandelasal, inteligent si impartial!

greece12
| greece12 a răspuns:

Un regulament clar,fara a carui cunoastere sa nu ti se permita accesul pe site,pedepse clare si imediate in caz de incalcare a lui(pierderea punctelor,suspendare pe perioada nedeterminata,ban,etc),limita de varsta la categorii sensibile,un strop de maturitate,niste bun simt si bancul zilei, ca in ultima vreme suntem cam tristi pe site, ca niste orfani de razboi am ajuns cu totii!

| Klepto a răspuns:

Sa sara un pop-up cu reguli, intrebari frecvente, cum devii utilizator senior, butonul de search sa fie vizibil chiar si pentru cei care au ochelari de cal, o ecuatie simpla care sa explice ca poti gasi o intrebare prin "Cauta" mai repede decat sa postezi o intrebare si sa astepti ca sa primesti raspunsuri, un vaccin care trezeste gena de autodidact din fiecare si prea multe altele.M-am plictisit si de clone, dar si de intrebari clone.

| Esperança explică:

Te rog frumos sa incetezi sa arunci vorbe in unul si in altul. Eu una asta nu mai vreau sa vad pe TPU cum oamenii se contrazic intre ei. Fiecare cu parerea lui si cel mai bine e sa o pastreze pentru el/ea. Si asta nu ti-o zic numai tie, ca nu am nimic cu tine o zic in general, chiar si mie ca si eu mai fac gafe de genul asta. Sper ca m-am facut inteleasa.

| Esperança explică:

Ok

| Vizitiul a răspuns:

Promptitudinea, atat la nivel de useri cat si la nivel de moderatori sau mai stiu eu ce "birocrati". Adica, lipseste tot. E ca si cum ai curata rahatul din fata usii abia dupa ce se usuca. Il mirosi, il vede lumea si abia dupa il cureti, ca mna, sa ai si tu o actiune.

| BellaSomerhalder a răspuns:

Inteligenta. Da, aia chiar lipseste. Majoritatea duc lipsa - big problem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsesc niste atributii mai speciale pentru Experti. Cand acestia vor deveni moderatori, deci asta inseamna "ADIO pagina de Contact" atunci ma voi intoarce si eu pe site. Am incredere in faptul ca daca Expertii ar avea ceva mai mult decat un chenar portocaliu atunci site-ul ar fi mai stabil.

| Ecou a răspuns:

Nu ii lipseste nimic, ba chiar are cateva lucruri in plus!