| CriCri a întrebat:

Pe site sunt peste 6950 de conturi de ulizitaror care nu au fost folosite nici o data.Nici un vot, nici o intrebare, nici un raspuns.Stela, nu poti face nimic? Nu poti sa le suspendezi conturile?

15 răspunsuri:
| Sperman a răspuns:

De ce te ocupi tu de treaba adminilor? Lasa-i sa-si faca treaba, stiu ei ce au de facut!

| PoisonJuke a răspuns:

Dupa cum zice si Heineken... si in + cum vrei sa suspendezi 7000 de conturi, iti dai seama cati ia cate-va zile, mai trebuie sa le si caute. nu crezi ca mai au oameni si treba decat sa stea pe net?

| TheCritic a răspuns:

Sincer...si mie mi se pare utila intrebarea ta.E chiar aiurea, unii si-au facut cont doar de dragul de a avea cat mai multe, fara dorinta de a ajuta sau de a fi ajutati.In fine...Stela si-a cam luat mana de pe noi.

| CriCri explică:

@Heineken eu nu ma ocup de treaba adminilor, ci doar le atrag atentia asupra acestui lucru.
@gamer06 eu oare cum le-am gasit pe toate 7000 de conturi? Pur si simplu am dat la comunitate si am luat aranjarea in ordine descrescatoare. Daca nu ma credeti ca am gasit uitati-va si voi un pic si vedeti.Si da, cred ca au si alta treaba de facut, dar chiar si 10 pe zi ar ajuta foarte mult.

NOname
| NOname a răspuns:

Poate ai dreptate, dar nu vad cu ce te/ne deranjeaza conturile respective. De ce sa fie suspendate, daca nu fac rau nimanui? E o tara libera, un site public, unde fiecare poate sa-si faca un cont, iar dupa sa-l foloseasca (oricat de rar sau oricat de des doreste) sau nu. Cum am mai spus, cu ce te deranjeaza acele conturi? Personal nu ma deranjeaza deloc.

| CriCri explică:

@NOname eu sunt de parere ca aceste conturi incarca site-ul.Adica duce la incarcarea mai lenta.Nu ma deranjeaza cu nimic, dar cu ce ma ajuta, totusi? Prin faptul ca TPU are o comunitate mai mare? Pe cine ajuta acest lucru?

NOname
| NOname a răspuns:

Cu cat numarul de utilizatori este mai mare, cu atat spatiul publicitar pe TPU este mai scump. Logic, nu? Iar din cate ne-a spus Catalin (pe blog), TPU momentan este in pierdere. Adica in loc sa aduca bani, necesita investitii...ca noi sa putem naviga gratuit. Asa ca nu putem reprosa administratorilor numarul crescut de utilizatori. Acest lucru mai degraba ar trebui sa ne bucure.
Numai bine!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Stie ea Stela ce sa faca
Mi se pare ca dupa o perioada mai lunga care nu ai nici un rasp si nici o intrebare iti este suspendat contul

pa, pa

| CriCri explică:

@Pιѕιcυтza eu nu cred ca functioneaza.Sunt conturi care au data crearii aceeasi cu data ultimei logari, iar aceasta este chiar cu 5-6 luni in urma fata de ziua de astazi.

| TheCritic a răspuns:

Brigaela,printre primele ei raspunsuri a raspuns unor conturi care semanau izbitor intre ele ca formularea numelui si si intrebarile.Sincer as dezactiva conturile care nu au mai fost folosite de un an de zilebig grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu inteleg care este implicarea mea in aceasta problema. Imi explici, te rog, TheCritic.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Pai, dar n-au facut nimic ca sa le fie suspendate cont-urile? Eu as zice ca ori le-ar lasa asa cum sunt, ori le-ar sterge. Asa cum spune si NOname, TPU este momentan in pierdere. Deci, idei?

| CriCri explică:

@LolaKissTheGirl,@NOname, la ce pierdere va referiti? Timp mediu de raspuns, nr raspunsuri, sau utilizatori?

NOname
| NOname a răspuns:

ThePerfectGirl, ma refeream la bani.
Catalin momentan, din cate ne-a povestit, investeste in TPU din alte afaceri, pe care le mai are.
E ca si cum ai avea doua magazine. Unul vinde, altul nu. Si atunci din castigul din primul magazin investesti in al doilea, ca sa nu-l inchizi/pierzi.
Doar nu-ti imaginai, ca un astfel de site functioneaza singur. Nu, el trebuie intretinut/sustinut in permanenta.

| CriCri explică:

@NOname asta inseamna ca mai multi utilizatori inseamna mai multi bani? Adica primeste mai multi bani cu cat sunt mai multi utilizatori? Sau plateste mai mult cu cat sunt mai multi utilizatori?