| RazvanNeymar13 a întrebat:

Pe TPU scrie ca timpul mediu de raspuns este de 20-25 minute... Am pus si eu 2 intrebari, au fost aprobate la prima mi-a raspuns cineva nu m-a ajutat deloc, si a 2-a intrebare o am de 1 luna al dracu raspuns nu am... De ce? ceas putea sa fac sa-mi pot raspunda multi utilizatori?

Răspuns Câştigător
| Isolde a răspuns:

Eu cred ca depinde de intrebare si categorie, multi raspund la cele ce tin de relatii intre iubiti si prieteni, o gramada de psihologi cu diverse sfaturi, dar cand vine vorba de o intrebare concreta nu scrie nimeni nimic. Alt motiv ar fi ziua, poate erau putini utilizatori, seara de obicei sunt mai multi. Oricum, am aruncat o privire peste intrebarile tale, deci prima am citit-o de cateva ori si nu am inteles nimic, e prost formulata si ai putine detalii despre joc iar sansa sa-l stie cineva este extrem de mica.
Cum poti sa primesti mai multe raspunsuri? trebuie sa fii activ, sa raspunzi si tu, sa-ti faci prieteni pe TPU si sa-i intrebi pe ei (este o optiune acolo intreaba prietenii), cu cat esti mai activ, cu atat mai des apare intrebarea ta pe prima pagina.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de ce intrebare. daca nu stim, de unde vrei sa gasim un raspuns.