Mie mi se pare ca sunt foarte multe id-uri care apartin aceleiasi persoane, ba se mai si recunoaste ca id-ul respectiv e tot al lor. Un exemplu clar il am ca vad pe cineva care de cateva luni bune pune relativ aceeasi intrebare (diferente mici in formulare), toate cu id al cuiva care si-a facut cont chiar in ziua respectiva. Cu alte ip-uri cum s-ar putea sti ca este aceeasi persoana?
Bună.
Adminii au "ras" tot din acest punct de vedere, este un regulament care nu permite așa ceva.
Pa, pa.
Inseamna ca tehnic se poate, de fapt asta intrebam dar nu m-am exprimat corect, acum imi dau seama. Ca pe alte forumuri, de exemplu, daca vrei sa-ti faci un al doilea cont, chiar doua perosane diferite din aceeasi familie, iti da imediat peste mana ca exista deja un cont de la acest IP - deci tehnic ei au gasit o modalitate de a nu permite acest lucru. Daca e cu "nu da voie regulamentul" inseamna ca exista foarte multe, nici cu teme nu e voie
Bună iar.
Adminii "rad" din prima tentativă!
Pa, pa.
Nu vroiam sa-mi fac, doar vad ca se practica si ma intrebam cum e posibil asa ceva
Cand te votezi de pe alte conturi, atunci e o problema. Daca ai dubla, tripla personalitate, iti poti face mai multe, nu te mananca nimeni.Important e sa nu calci pe coada persoane care incearca sa-si traiasca viata pe net.Vad ca TPU nu le intinde nicio mana de ajutor, iar unii chiar au nevoie.
Asta e un bussines cladit pe o platforma a slabiciunilor noastre.N-o sa stea nimeni sa-ti stearga conturile.
Chiar is curios ce imbarligaturi iti baga aia pe privat "ne scrii pe contact@tpu.ro cu mai multe detalii despre aceasta situatie, sa putem investiga lucrurile."... ok...
Foarte tare chestia, in veci nu m-ar fi dus mintea sa ma "auto-funditzez"