Wow, chiar ca e copy-paste! =]]
Normal ca nu! Fiecare trebuie sa avem raspuns propriu si original, nu copiat de la altcineva!
Sper sa nu am si eu o clona ca tine!
Ei, obișnuiește-te! Sunt mulți furăcioși, care nici nu se obosesc să precizeze sursa sau să folosească elementarele ghilimele. Probabil au lipsit atunci când s-a împărțit bunul simț, nu-i vina lor.
Dar privește și partea bună: eu de când am o armată de imitatori, nici nu mai am nevoie să răspund și mi-am permis să iau concediu de la întrebări standard și să fac ceva mai interesant și de suflet (să-mi uit PIN-urile, să stresez lumea, să mă amuz cu cei de la religie...).
Bună.
Și dacă este răspunsul altui utilizator ori luat din altă parte cu copy/paste, trebuie să divulgi sursa.
Pa, pa.
Şi mie mi s-a întâmplat, dar nu la întrebări din astea, ci la alea în care îţi expuneai părerea, luate cu copy-paste. Meh. Nişte ciudaţi.
Raportează, dacă vrei.
Buna
si eu am intalnit pe cineva care mi-a copiat raspunsul, dar nu am reactionat, daca reactioneaza persoana care a primit raspunsurile si sesizeaza, de bine, daca nu...asta e..si nu nu e normal ca cineva sa te copieze, e bine sa ai raspunsul tau original.
O zi frumoasa sa ai
Eu doar de cateva ori nu multe ori ma grabeam adica fraze ca multumesc si atat nu mult
Draga NoName, raspunsurile nu pot fi copiate! un sfat prietensc:nu reactiona la raspunsurile tale copiate! userii care ti-au copiat raspunsul vor vedea ca te enervezi si vor continua sa iti copieze raspunsurile! incearca sa fii cat mai calm si da-le doar un "advertisment" sa nu iti mai copieze raspunsurile! sper ca te-am ajutat! pa-pa!
Artemis94 întreabă: