anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe zi ce trece tot ma conving ca lumea virtuala e din ce in ce mai cretina. Nu fac o generalizare, dar se subintelege in cele ce urmeaza. Adica sa stai sa te consumi 12 ore intr-o zi pentru a contribui la http://ro.wikipedia.org/wiki/TPU.ro ca sa ce? Ca sa te trezesti cu un pustan infect care isi bate joc de efortul tau intr-o zi de 13? Va multumesc tuturor userilor TPU care ati incercat sa vandalizati acel articol asa cum ati stiut mai bine! Ca sa nu mai zic ca sunt atat de dezamagit ca unul dintre adminii Wikipedia e mai retardat ca toti utilizatorii rau intentionati pe TPU la un loc? Deci va spun, sincer, mi s-a luat! Mi s-a luat sa dedic din timpul meu pentru TPU(de pe mai multe conturi de-a lungul timpului, desigur), pentru Wikipedia, pentru orice chestie din asta. Chiar regret tot timpul petrecut pana acum IN ZADAR. Imi cer scuze pentru cuvintele dure, dar cu ocazia asta voiam sa mai multumesc userului care-si spune pe Wikipedia "Justitiar", lui Apache, lui Nicolae Coman, pentru contributii semnificative din partea lor. Chiar e o multumire sincera pentru fiecare dintre ei. Din nefericire, din pacate, doar contributia domnului Coman a ramas, avand surse externe pentru articol. Totusi, cele mai multe informatii utile despre site n-aveau surse si referiri decat la postari de pe site, altfel nefiind posibil. Dar politica Wikipedia ar fi una buna, doar ca adminii sunt niste tineri necopti care nu stiu sa aprecieze munca celor care contribuie semnificativ la un articol. Restul articolului despre TPU a disparut(poate fi recuperat, dar presimt ca degeaba anulez ultima modificare), pentru ca asa considera ca e bine un pustan microbist(cica admin, scrie pe pagina lui si pasiunile, contributia lui) care stie probabil(din ce rezulta oarecum de pe pagina lui) sa stea toata ziua pe gsp.ro si o fi vreun mare consumator de Cola si seminte...neputand fi in stare vreodata de a intelege ca unii oameni depun efort, pun suflet, atunci cand se pun pe scris.
Aceasta postare este evident una in care-mi spun si eu oful, frustrarile, caci m-am gandit ca e vorba de TPU, nu neaparat doar de mine, personal, altfel nu mai umpleam de mantuiala categoria(pe ce ca e deja umpluta aiurea) cu postarea asta.
Va doresc in continuare o activitate placuta, aici, pe site, dar eu va garantez ca nu pot sa mai am, pentru ca prea multi si-au batut isi bat joc de-a mea!
Ca sa nu fie doar o alta postare(mira-m-as sa nu dispara oricum din cauza unui utilizator de pe TPU la fel de tembel ca adminul iepurila de pe Wikipedia) ce dispare in 5 secunde de la publicare, fiind prea calificata pentru raportare, am o intrebare, de fapt, mai multe:

De ce? Pentru ce? De ce avem atatea uscaturi in padurile astea virtuale?
Eu ma cam retrag din lumea asta de pe internet(adica din retele de socializare, forumuri, alte chestii similare ce implica "usheri"). Nu am urmarit vreodata sa obtin o satisfactie pe aici sau mai stiu eu ce. Dar cand vezi ca altii au o satisfactie in a-ti face tie rau sau isi bat joc de activitatea ta(sau chiar de tine, personajul virtual)... ce sa faci? Mai satisfacut sunt sa-mi vad de viata reala/personala cat mai mult posibil, decat sa mature cu mine pe jos(si cu altii aflati in situatia mea) niste terchea-berchea ce se cred superiori din toate punctele de vedere, in spatele unui ecran, intre 4 pereti, intre 2 sticle goale de bere, una de Cola, 10 pungi goale de alune, una neinceputa de seminte, iar alta inceputa si aproape terminata de jeleuri. Nu mai...gata, m-am saturat! Am tolerat asta cativa ani buni de zile, din care 2 doar pe TPU! Orice fiinta umana are limitele ei! Degeaba isi propune acum Catalin sa educe userii TPU(sau sa incerce cu simpatica aia de Alexandra), ca educatia primordiala tot de la parinti(adevarati) pleaca! Pe aia nu o inlocuieste altceva!

Pa pa! Nu asociati postarea asta neaparat cu mine. Asociati-o direct cu tot TPU-ul, cu toata lumea asta virtuala de pe tot mapamondul platformelor de socializare.

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, văd că cineva a ciopârțit articolul. Asta e. Mai sunt și astfel de indivizi, care își bat joc de munca celorlalți. Anulează-i modificările și gata! Dar nu pleca! Site-ul are nevoie de tine. Capul sus, prietene!

P.S. Câinii latră, ursul merge.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Extraordinar! Și noi ce să facem, să plângem?
Pa, pa.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai pus suflet in ceea ce-ai facut, dar nu pune la inima inca o suparare!
Lumea virtuala e mult mai rea decat ai descris-o, te-ai exprimat mult prea indulgent.Raul consta in imposibilitatea de a te apara, te obliga vrand nevrand sa adopti aproape aceleasi metode si limbaj al celui care te ataca.O lume frustrata si frustranta.
Nu renunta, insa.Garda moare, dar nu se preda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo! Fix asa am facut si eu! M-am retras de pe multe comunitati si retele sociale datoria acestor oameni tampiti.

Întrebări similare