| T0T a întrebat:

"Pentru a evita spamul, sistemul limiteaza trimiterea de mesaje la 25 in 6 ore. Poti trimite urmatorul mesaj la ora 04:07:33"
Doar 25 de mesaje in 6 ore? Masura noua? Nu vi se pare un pic exagerat?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

E o măsură veche şi da, e un pic exagerată.

Dar poţi comunica şi prin felicitări.

| T0T explică (pentru NOname):

Da, buna idee. Merci.

8 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Pai tu nu stii cand e vorba de un spam?
Situl asta fost invadat de spameri, parca se innmultesc ca ciupercile dupa ploaie
E masura cam disperata cei, drept, trebuiasa se faca ceva
Inca nu am dat de acel mesaj.
Poate trebuia sa scrie pe blog!

Stai putin...TU zici de raspunsurile date pe site?

| T0T explică (pentru Fatamuntilor):

M-am referit strict la mesajele private. E o măsură extrem de prost gândită. In primul rând este vorba de mesaje private si spam-ul poate fii extrem de usor combătut prin Block. Sa nu mai spunem ca mesajele abia se trimit. Ce faci de exemplu daca vorbesti cu 5 persoane? Asta ar însemna 5 mesaje de persoana la 6 ore? Este o măsură extrem de proasta. Am scris deja la contact si astept un răspuns. Indicat ar fi introducerea unor obtiuni pentru fiecare utilizator ca sa decida cate mesaje sa primească in cat timp. Momentan este o regula sub orice critica.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru T0T):

Am inteles...O masura odata luata de TPU cu greu poate fi schimbata.Cu toate unele propuneri au luate in seama
Eu zic sa le ceri id-ul de mess celor care vorbesti mai des.
.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pffff, data viitoare fii mai clar, ca intelesesem de raspunsuri (bine era).

| T0T explică (pentru anonim_4396):

Am specificat "mesaj" de 3 ori in întrebare. Nu stiu cum sa fiu mai clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vorbesti tu atat de des cu cineva mai bine comunicati in afara TPU. Nu de alta, dar o faceti mai rapid, mai eficient, decat sa suportati timpii de asteptare pentru un mesaj pe care-l trimiti acum si il citesti poimaine.

| laurthelegend a răspuns:

Penibila masura