anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru admini.
Eu controlez mesajele mele pe e-mail o data la luna daca si atunci. Si doar atunci vad cine din "prietenii" mei pe TPU au o intrebare noua. Nu e ca o sa stau zilnic sa intru la fiecare pe profil sa vad daca au intrebari noi. Cu toate cele de mai sus spuse, nu se putea face un chenar ca si cel de "notificari". unul cu intrebarile prietenilor pe acest site? Sau unul sub "ultimele raspunsuri"? Sau ar fi considerat asta o pierdere de timp? Cred ca si altii ar gasi asta de folos, sunt destul de "treaz" sa inteleg ca nu se poate face ceva numai pentru ca o persoana vrea. Deci, ce credeti?

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poti intra pe site.Si acolo iti apar intrebarile nou postate.Iti arata si timpul aproximativ cand au fost scrise pe TPU. Daca administratorii ar modifica site-ul dupa cum doreste fiecare ce ar mai fi pe aici? Un ghiveci amestecat cu tocanita + o ciorba de zarzavat.Hai sa fim seriosi!

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Mai citeste odata si poate asa obseevi partea in care zic ca nu vreau asta numai pentru mine dar si pentru altii. asa sistemu "prieteni" e de pomana e fb 2.0. nici dracu nu sta sa vada intrebarile altora, macar asa s-ar vedea si s-ar raspunde.
pe de alta parte nu ma mira ca nici unul din admini nu a vazut nimic laughing. ce mi-e google cand iti trebuie ceva si nu gasesti pe nimeni ce mi-e TPU.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se vede cat este de interesanta cerinta ta.M-am gasit doar eu sa-ti dau un raspuns.Cand nu-mi place un site, nu mai intru pe el. Ceea ce poti face si tu. Fara sa iti mai faci atatea probleme.O zi buna!