Iti da puncte, adica un fel de multumire te declara ca raspunsul tau este cel mai bun
Doar pentru o eventuala satisfactie a celui care le primeste, insemnand ca a dat cele mai bune raspunsuri si cele mai folositoare pentru cei care au pus intrebarile. De asemenea o funda iti aduce 100 puncte si astfel avansezi in ierarhia utilizatorilor TPU. Pentru cel care o acorda este o forma de a multumi pentru ajutor respondentului. Numai bine!
Nu-mi pasa, cand cineva imi da funda inseamna ca am realizat ceva de exemplu inseamna ca am reusit sa o ajut pe acea persoana, nu-mi pasa mie unde ajung sau de utilizatori bla bla, si oricum degeaba ceri tu funda, cel care a pus intrebarea iti da funda daca meriti sau nu
Toata lumea cere funde pentru ca ei considera ca, daca au multe funde, devin experti TPU si lumea o sa se inchine in fata lor sau o sa aiba parte de mai mult respect, ma rog, aiureli din capul lor. Majoritatea de asta vor funde. Unii ar face orice pentru o funda, chiar sa renunte la propria opinie, parere si uneori la propria demnitate pentru a-i fi pe plac celui care pune intrebarea, ca sa le dea funda. Un comportament tampit din toate punctele de vedere.