N-am idee, in 6 ani n-am mai intalnit.
Cred ca sunt un fel de buguri la actualizare ca si eu am incercat sa sterg o intrebare, am sters-o, am confirmat pe mail, a aparut ca fiind stearsa dar inca exista pe site dar apare ca a fost pusa in mod anonim.
Ti-as fi zis sa incerci sa le dai mesaj celor de la TPU sa-i intrebi pe ei, dar am incercat si eu cu o chestiune si nu s-au deranjat sa raspunda.
Nici mie nu-mi merge, am incercat acum de curiozitate. Probabil i-a fost inchis contul?
Dar intrebarea mea este cum inca imi trimite mesaje atunci?
Cumva a dat ceva bani pe la echipa TPU sa il faca imposibil de blocat? sau e doar o problema de la site?
Ok mersi pentru raspuns.
Ratatul ăla a setat să nu mai primească mesaje de la ceilalţi, d'aia nu poţi.
Hai să-i tăiem capul
Apropo Adry05 voiam sa iti zic ca la absolut toate intrebarile pe care le stergi arata ca a fost scrise de Anonim, poti vedea asta daca mai ai link-ul la ele deci fi atent(a) cand pui o intrebare ca acolo va ramane.
Stiu, am descoperit.
A ok super
N-am idee, in 6 ani n-am mai intalnit.
Cred ca sunt un fel de buguri la actualizare ca si eu am incercat sa sterg o intrebare, am sters-o, am confirmat pe mail, a aparut ca fiind stearsa dar inca exista pe site dar apare ca a fost pusa in mod anonim.
Ti-as fi zis sa incerci sa le dai mesaj celor de la TPU sa-i intrebi pe ei, dar am incercat si eu cu o chestiune si nu s-au deranjat sa raspunda.
Aici nu il pot bloca pe utilizatorul eDyeDyeDy
Cind intri pe profilul sau nu ai "Ignora utilizator"?
Am dar nu merge pur si simplu nu functioneaza incearca si tu pe contul lui sa vezi daca merge la tine: www.tpu.ro/utilizator/aayxqn
Hopa! Nici mie nu-mi merge. In plus, nu are "trimite mesaj".
Nu stiu, probabil ca el/ea ne-a blocat pe mai multi. Pentru mesaje se poate seta sa nu primesti de la nimeni.
Ba nu, daca ne-ar fi blocat, nu vedeam nici profilul (cred).