anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste tot "Funda" si iar "Funda"
In majoritatea intrebarilor, fiecare vad ca flutura "Funda" precum batul catre cineva care nu e cuminte ori arata zaharelul unuia mort dupa dulciuri, cam asa suna.
In cazul in care fundele astea nu sunt bune de strans de gat, sper si va rog sa nu-mi acordati niciodata nicio funda niciodata si nu le vroiam nici pe cele primite, incerc doar sa ajut n-am venit pentru funde.
Se poate macar 2% sa nu ma fluturati Funda iar altii sa n-o mai cereti?

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Păi unii cer funde ca să devină EXPERŢI TPU şi USERI AI ANULUI.laughing
(paranteză pentru roboţel )

12 răspunsuri:
| MajorAsshole a răspuns:

Critical, si eu am pus aceeasi problema. iti recomand sa citesti asta: http://www.tpu.ro/......e-citesti/

| cristi202 a răspuns:

OK. Nu am sa-ti ofer niciodata funda. Dar chiar acum am sa iti cer prietenia aici pe TPU.E OK asa?happyhappy

| Atotstiutorul a răspuns:

Nu stiu!
Eu vreau funda!

| xXkenzorXx a răspuns:

Uite, nimeni nu are nimic cu tine colega!
Dar lasa-ne in pace pe toti ca nimeni nu va fi nimeni de acord cu chestia asta!
Daca tu nu vrei funde atunci poti sa nu mai primesti, dar nu ne mai zice noua ce tu nu mai vrei funde ca nu te-a intrebat nimeni pe tine daca are nevoie de funde sau nu deci pa pa si sper sa vorbesti despre alte subiecte cum ar fi Mickey Mouse sau Barbie ca nu ai ce sa faci!
Obisnuieste-te ca omul pe TPU asa este!

| Gabica a răspuns:

Eu nu alerg dupa funde dar o folosesc ca un fel de momeala pentru a primi mai multe raspunsuri...asa pare intrebarea mai atractiva...

| bradysandro a răspuns:

Pe mine nu ma intereseaza funditele. doar fetele ma intereseaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti dai seama ca funditarii de pe TPU nu-ti raspund la intrebarea asta? Crezi ca ei stiu de ce naiba cer funde? Spirit de turma. Sau probabil cred ca e vreo traditie.

| ShadoWCrist a răspuns:

Cam asa este.Ai dreptate.Dar sa fim sinceri, si tu vrei fundite. laughing

| dana12848 a răspuns:

Fata vrei sa devi intelectuala tu laughing)) funda este un semn ca ai dat cel mai bun raspuns. daca veezi funde peste tot ai probleme cu capulaughing)

| robinho17 a răspuns:

Mdea...Se pare ca avem obsedati de fundatongue

| Neinteresant222 a răspuns:

Se poate happy. funda? laughing)))

| Tanyush a răspuns:

Foarte bine ca doresti sa ajuti pe altii. Daca ai raspuns la o intrebare cu folos acea persoana vrea sati rasplateascu cu o funda nu-i nimic rau! Daca nu mai doresti funde trimetimi mie una big grin