| ߪÐÐKÿÐ a întrebat:

Pot sa-mi schib emailul pe TPU? Daca da cumbatting eyelashes. Care rasp. merge funditszalove struck

Răspuns Câştigător
| ViseColoratee a răspuns:

Decihappy

In stanga paginii ai scris pe portocaliu "Logat ca ߪÐÐKÿÐ". Dai acolo si iti vor aparea in jos mai multe optiuni. O alegi pe a doua : "Editare date logare" si iti va aparea "Editare email". Acolo unde scrie "Introdu noua adresa de emailstar" iti pui noua adresa pe care vrei sa o aitongue si mai jos parola contului TPUbig grin

Sper ca te-am ajutatlove struck Bafta!happy

11 răspunsuri:
| crisbebe a răspuns:

Dai la editare date logare acolo in stanga a 2 a chestie cu portocaliu unde ai mesaje profil si dai click acolo si o sa iti arata modifica e-mailul si iti arata mail-ul vechi si dedesubt iti da sa scrii noul mail ai totul acolo scris

| Hirako a răspuns:

Dai pe "Editare date logare" si introduci noua adresa de e-mail.Mai simplu nici ca se poate happy

| lilboutique a răspuns:

Vezi ca undeva sub "Pune intrebarea ta aici" scrie "Editare dat logare" intra acolo si iti poti schimba adresa de e-mailtongue

| P3ps1Tw1st a răspuns:

Hi! Pentru ati modifica adresa de e-mail oe TPU trebuie sa intri la sectiunea editare logare si sa urmaresti pasii la mine a merswinkingwinkingwinking

| eugeniu001 a răspuns:

Intra la editare date logare si stergel pe cel vechi si scrie-l
pe cel nou

| Sclipiciii a răspuns:

Dai pe editare date logare schimbi emailul si dai pe salveaza fundita

| qtheodora a răspuns:

In stanga scrie pucntajul, vizualizare profil etc.
Scrie si date de logare dai acolo si bagi noua parola si confirmarea si dai salvare sper ca te-am ajutat
numai bine.

| R3sPeCt a răspuns:

Te uiti in stanga ta si vezi -. editare profil--, dai acolo si schimbi e-mail-ul!winking

| Gumitzza5 a răspuns:

Te duci frumos in "Editare date logare".Se afla in stanga unde scrie "Logat ca ߪÐÐKÿÐ" Al 2-lea rand :*. Apoi setezi acolo noul e-mailhappy. Bfta:*

| qwertyz a răspuns:

Da. La editare date logare.

| Akid a răspuns:

Da
intri la vizualizare profil-> editare date de logare
si iti apare email`ul curent
si jos o sectiune

Editeaza emailul
Email curent

Introdu noua adresa de emailstar

Introdu si parola contului tau pentru validarestar

Editeaza parola