| Susan_7934 a întrebat:

Prietenei mele i sa sters o intrebare pe TPU fara sa fi scris ceva urat in ea...etc. Intrebarea ei era asta "Cate cifre are un cod postal? Funda!" De ce i s-a sters?

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poate nu era postată la categoria potrivită, poate cei care au raportat-o sunt alergici la cuvântul "funda" sau poate a avut loc doar un simplu abuz. A devenit deja un lucru comun pe acest site.

Trimite un mesaj la Contact şi cere ca întrebarea să-ţi fie reaprobata! Dacă n-a încălcat regulamentul în nici un fel, mâine-poimâine va fi deblocată. Succes!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

A raportat-o cineva ca fiind irelevantă. Probabil a pus-o la o categorie necorespunzătoare. Răspunsul la întrebarea ei este : 6 cifre.
Baftă!

| Dennys1521 a răspuns:

Daca chiar considera, ca intrebarea i-a fost raportata fara motiv
sa dea sus la conctact, si sa trimita un mesaj ca i-a fost raportata o intrebare abuziv...sa scrie in mesaj si linkul de la profilul ei, ca sa poata cristina so gaseasca in baza de date
happy

| Minnie a răspuns:

Cand ti se raporteaza o intrebare sau raspuns primesti pe mail explicatiile si indicatiile despre ce ar trebui sa faci in cazul in care consideri ca este nedreptate

| emima a răspuns:

Da am vazut si eu intrebarea ieri parca nu stiu de ce dar de obicei un cod postal are 6 cifre

| Lariiiiiiiiiii a răspuns:

Nu stiu de ce i s-a sters.dar cred ca de obicei are 4 cifrehappy

| razvan5981 a răspuns:

Deoarece poti sa afli de pe net scrii coduri postale si iti arata codurile postale din toata Romania nu trebuie sa mai intrebi.cel putin asa cred eu

| Posedic a răspuns:

Un cod postal este format din 6 numere. De ce i s-a sters intrebarea de pe TPU nu iti pot rapsunde, pentru ca nu stiu. Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna.