Poate nu era postată la categoria potrivită, poate cei care au raportat-o sunt alergici la cuvântul "funda" sau poate a avut loc doar un simplu abuz. A devenit deja un lucru comun pe acest site.
Trimite un mesaj la Contact şi cere ca întrebarea să-ţi fie reaprobata! Dacă n-a încălcat regulamentul în nici un fel, mâine-poimâine va fi deblocată. Succes!
A raportat-o cineva ca fiind irelevantă. Probabil a pus-o la o categorie necorespunzătoare. Răspunsul la întrebarea ei este : 6 cifre.
Baftă!
Daca chiar considera, ca intrebarea i-a fost raportata fara motiv
sa dea sus la conctact, si sa trimita un mesaj ca i-a fost raportata o intrebare abuziv...sa scrie in mesaj si linkul de la profilul ei, ca sa poata cristina so gaseasca in baza de date
Cand ti se raporteaza o intrebare sau raspuns primesti pe mail explicatiile si indicatiile despre ce ar trebui sa faci in cazul in care consideri ca este nedreptate
Da am vazut si eu intrebarea ieri parca nu stiu de ce dar de obicei un cod postal are 6 cifre
Deoarece poti sa afli de pe net scrii coduri postale si iti arata codurile postale din toata Romania nu trebuie sa mai intrebi.cel putin asa cred eu
Un cod postal este format din 6 numere. De ce i s-a sters intrebarea de pe TPU nu iti pot rapsunde, pentru ca nu stiu. Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna.
anonim_4396 întreabă: