Buna
Funda se afla in partea dreapta a fiecarui raspuns ea este o funda necolorata (gri la inceput). Raspunsul pe acre tu il consideri castigator, il rasplatesti cu o funda. Asa ca dai click pe funda necolorata de care ti-am vorbit. Si vei avea o intrebaree "Vrei sa fie asta rasp castigator?" sau cv de genu dai pe da, iar dupa ce ai oferit funda cuiva ea se va face portocalie, la vedere.
Bafta. Sper ca te-am ajutat!;*
Pai in dreapta langa raspunsul meu trebuie sa fie o funda cu gri dai click pe ea si dupa aceea ok si gata
Cred ca am explicat bine imi dai o fundita:X?
Poi dupa ce iti scriu eu de exemplu,raspunsul meu, langa raspuns apare fundita si tu dai in ea si dupa acee iti scriu ei ceva de genu:''Esti sigur ca vrei sa oferi funda acestui utilizator''(sau asa ceva, scuze nu mai stiu sigur)si tu dai ''Da'' si gata...ai ofetit-o :d.Ma bucur daca te-am putut ajuta si sper ca ai inteles .Pa!
Sa stii ca nu esti foarte corecta, eu am raspuns inaintea Sophii si tot ei i-ai dat funda si am raspuns ca si ea. Spune-mi si mie ce nu ai inteles din ce ti-am explicat eu?
Aaaaaaaa nu imi cer mii de scuze, oooooooo...eu cand ti-am raspuns, scria 0 raspunsuri si cand am dat sa-ti raspund la intrebare nu era niciun raspuns, dar mi s-a intamplat si acum acelasi lucru si mi-am dat seama ca am gresit.Imi cer mii de scuze si sa stii ca ai procedat corect . Scuze .
Funda este in dreapta raspunsului pe care il primesti, este de culoare gri si ca sa dai funda trebuie sa apesi pe ea dai un clik.