anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Priviti oleaca la limbricii astia care jignesc toti userii TPU, nu numai pe cei care pun intrebari idioate. pe noi toti http://www.zmenta.ro/2010/01/17/TPU-ro-ftw-cele-mai-tari -intrebari/, cele mai recente comentarii is de acum o saptamana

12 răspunsuri:
| DeEAஐ a răspuns:

rolling on the floor "limbrici"laughing. chiar am ras...mda!

| mgtow a răspuns:

Toti prostii uniti, auzi la el, proasta e masa care l-a nascut. Aici pe acest site o fi si lume cu minte scurta dar nu toti santem la fel.

| DragonFLoW a răspuns:

Acum ca user TPU, chiar daca nu esti unul din cel care a pus o intrebare penibila, trebuie sa recunosti ca asemenea intrebari exista sunt puse in continuu, si din pacate sunt din ce in ce mai stupide. Din cate vad ei au insultat siteul ca permite acestor gen de useri cu foarte putina inteligenta sa acceseze siteul, dar siteul poate fi folosit de oricine; aici e dezavantajul, nu se pot face discriminari.
Deci pe cand poti intalni o intrebare inteligenta care sa te lase fara raspuns poti gasi 10 care sa te faca sa injuri cativa utilizatori.

""Vă daţi seama ce grad de inteligenţă e pe site-ul ăla? omfg.
TPU.ro îmi spuneţi vă rog de ce lăsaţi asemenea întrebări pe site?""

Te simti jignit de asta? Daca da, imi pare rau pentru tine, daca nu inseamna ca ai inteles gresit, www.zmenta.ro face doar publicitate negativa site-ului, si evidentiaza ca unii nu au atat de multa minte pe cat par ca ar avea. Din cate vezi au pus link la fiecare intrebare, deci intrebarile exista... la fel si userul care a scris-o.
Inca odata nu te simti jignit de prostia altuia, te face la fel de prost ca el.

Edit: inca un lucru: s-ar putea cineva chiar sa se simta insultat de denumirea care o dai u blogg-erilor "limbrici ". Ca fapt divers, stii cei ala un limbric?

| ledzeppelin a răspuns:

Este ora 11:32(ora este precizata si in introducere) si nu ma pot opri din ras rolling on the floor Limbrici putin zis.Prima intrebare e teroare rolling on the floor

| Vulvatron a răspuns:

@DragonFLoW stiu ca sunt intrebari idioate puse aici (din ce in ce mai multe cum zici si tu) dar problema e ca "baetii" aia ne pun pe toti in aceiasi oala... uite unul din comentarii "pe acel site nu e vorba de "problema lor"
e vorba de problema celor care au facut site-ul si au adunat aurolacii de pe strazi pe el", au inceput sa faca misto (pe buna dreptate) de acele intrebari si au ajuns sa ne jigneasca pe toti
Si ca fapt divers, da stiu happy nu folosesc cuvinte pe care nu le cunosc. Bafta!

| DragonFLoW a răspuns:

Nici un bafta, inca n-am terminat... asa... in primul rand de ce iti pasa? in al doilea rand; de ce iti pasa? stii ca asta se va tot repeta, un prost care se va crede destept peste altii mai prosti ca el, va avea grija sa zica " ce de rahat e siteul TPU e plin de prosti!" ( NO SHIT! ).
Site-ul ramane la fel, daca a jignit toti utilizatorii sau cei care au facut siteul, atunci iti dau dreptate sa le dai nume de tot felul de paraziti intestinali, dar... Mie imi place sa interpretez altfel situatia, cum si eu ma cred un prost care a devenit mai destept decat alti prosti, de ce sa nu cred ca ei nu gaseau alt mijloc de a face blogul mai popular sau pur si simplu nu mai aveau idei sa posteze s-au legat de anumiti useri ai unui site care saracii n-au fost binecuvantati cu atata minte ca si ei.
Eu unul ii consider penibili, si foarte probabil, prosti...
Laughing material, la asta se rezuma, n-au reusit sa dovedeasca nimic cu post-ul ala.
Rezumat : 3 vorbe, 16 linkuri, suntem mai destepti ca voi, insulta catre site... pathetic. Oricum, cu nerabdare astept ca cineva sa dea dreptate blogarashului sau sa zica ca toti utilizatorii TPU sunt prosti/extrem de inteligenti, ca sa-i arunc cateva insulte.
Btw, ar trebui sa consideri doar faptul ca au spus " va da-ti seama ce grad de inteligenta e pe site " comment-ul e comment, iate de ala care a postat comment-ul.

| Jadeite a răspuns:

Doamne, ce intrebari idioate se pot pune, cei nominalizati in link ar trebui dati afara de pe TPU, delete cont direct; prostia se plateste, cel putin asa ar trebui; n-ar strica sa se faca si un IQ test pentru userii noi (sau de ce nu si pentru cei deja existenti), doar cei cu punctaj >= 85 sa aiba acces. un fel de "survival of the fittest"

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Am vazut acest articol, am aruncat o privire si pe la comentarii, acum cateva saptamani.Nu am zis nimic, nu am comentat nimic si nu am luat in considerare jugnirile adresate intregii comunitati TPU.M-am gandit ca nu are rost...
Dar a devenit din ce in ce mai cunoscut acel articol si astfel cei care nu stiu ce este cu adevarat TPU vor avea o imagine foarte urata asupra acesti site.Nu mi se pare corect sa primim o "publicitate proasta", din partea unora care chiar nu au avut altceva de facut decat sa ne desconsidere si sa ne puna pe toti in aceeasi oala!
Si...inca ceva:
Daca noi suntem TPU, adica Toti Prostii Uniti, atunci...De ce cel care a fost primul ce ne-a denumit astfel are si el cont pe TPU? De ce si el isi promova propriul site(care acum nu mai exista,motivul se poate subintelege) aici,postand astfel intrebari, aratand ca si el face parte din comunitatea noastra?
Nu cumva si el este inclus in TPU?
Asta inseamna ca s-a jignit de unul singur, poate fara sa realizeze!

Nu vreau sa dezvolt subiectul mai mult de atat.Deja cred ca am facut o greseala in a le oferi atata atentie.

Concluzia: Noi vom ramane Toti Pentru Unu, asa cum am fost din totdeauna! Nimeni nu are dreptul de a ne da o alta "denumire", decat atunci cand vom hotari noi sa ne schimbam numele!
De acord? happy

| GenetiX a răspuns:

Adevaru ca platim toti pentru unii. Si asta din cauza ca cei care ar trebui sa detaseze limbricii de useri nu gasesc o cale inca pentru a face asta inainte ca fiecare pentru el.

| elena a răspuns:

Si publicitatea negativa, ajuta la ceva, ii face pe unii curiosi, sa intre pe acest site, sunt persoane care raman, altele se intorc de unde au plecat, mi se pare normal...''vantul bate, caravana trece'', iar la intrebari de genul celor enumerate, eu nici macar, nu pot sa rad, stau si ma gandesc, ce as putea raspunde.

| Tourniquet a răspuns:

Publicitate negativa asupra site-ului.

Cea ce ma deranjeaza e ca "ne baga pe toti in aceiasi oala". E vina acelor copii de 11-14 sau 15 ani ca ei nu au avut parinti sa le explice ce-i ala sex, ce-i aia menstruatie(unii dintre ei). Altii pun intrebari pentru a umple site-ul si pentru a se amuza.
Intradevar intrebarile puse de pitipoance ca au fite si cum pot scapa de ele, sunt totusi aiurea. straight face

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Mdea...stiam de site-ul asta.Intrebarile alea sunt puse oricum, la caterinca.Nu vad de ce ar face aia atata tevatura pe tema asta.Sunt prea lipsite de importanta pentru. a le acorda atata atentie.Incearca sa scoata in evidenta prostia unora, dar cred ca mai degraba, o scot pe a lor.