| mihaibrasov a întrebat:

Propun o noua categorie pe TPU: "Oameni mari". Si aici sa nu intre toti copiii oligofreni si semiretardati care sa ceara teme sau sa umple site-ul cu semne de punctuatie tampite. Accesul sa se faca restrictiv, alegandu-se initial sa zicem 10 utilizatori in aceasta categorie (10 experti TPU). Iar apoi cine vrea sa intre in aceasta categorie (sa poata pune intrebari sau sa raspunda la intrebari) sa aiba aprobarea a minim 3 utilizatori deja existenti din aceasta categorie. Asta ar fi visul meu referitor la TPU, pentru ca in ultima vreme, desi suntem in vacanta scolara si teme nu mai sunt, intrebarile devin tot mai aberante. Singura sectiune unde mai gaseam cate ceva interesant era "Stiinta si filosofie", dar si aici s-au infiltrat tot felul de oameni cu intrebari de tip nonsens.

Ca idee, aprobarea s-ar face pe baza unor discutii in timp real, in care, dupa 10-20 de minute vedem daca avem de-a face cu un copil (ce intreaba de sex neprotejat la 14 ani, metin, statusuri de messenger, drame in dragoste la 12 ani, melodii noi, cum se fac bratari impletite de prietenie sau alte lucruri pe care le poate afla orice idiot in 20 de secunde dupa ce intra pe google.ro ) sau un om serios.

Totusi, pentru ca acest site, dupa cum observ eu, a fost programat de un stangaci (moderarea intrebarilor se face foarte greoi, grafica ar putea fi imbunatatita, baza de date crapa repede la prea multi utilizatori, dar, culmea, exista niste scripturi care nu permit sa pun eu prea multe puncte de suspensie in intrebare sau raspuns), o astfel de modificare pe baza de date cred ca este foarte grea, iar propunerea mea va ramane doar o idee utopica.

Totusi, pentru cei care s-au saturat (viitorii oameni din categoria "Oameni mari") de toate ineptiile pe care le citesc aici, va intreb:

Sunteti de acord cu propunerea mea? Cum vi se pare ideea?

99 răspunsuri:
| 1Q a răspuns:

@mihaibrasov ce tot schimbi subiectul discutiei?
aicea parca vorbeam despre altceva da u toto o dai cu gramtica,cee ce arata lipsa de interes,doza mare de ipocrizie.
U aicea vorbesti ca n-ai ce face si trebuie sa te bagi in seama ca altfel adormi, daca nu-ti convine TPU pleaca si nu mai privi inapoi.

And if you're not down with that, we got two words for yah...SUCK IT!

| bibitza_7911 a răspuns:

Nu sunt de acord cu tine

| FavoriteSmile a răspuns:

Va invit sa vizitati forumul meu (si simplu u cu prietenii tai sa facem impreuna o structura si sa scoatem bani pe gratis. putin de lucru la inceput apoi totul merge de la sine.
Merita. Nu costa nimic nici sa va uitati si nici sa va inregistrati

http://banionline.wikiforum.ro/......-verificat

| mihaibrasov explică:

@1Q - totusi invata sa scrii inainte de a posta ceva aici. Nu doar ca ma plictisesti, dar ma amuzi prin faptul ca nu te retragi. Tu vrei sa vezi daca exista limita inferioara a prostiei?

| Yukiee a răspuns:

Mihai, cu tot respectul, daca vrei o categorie in care sa aiba acces numai intelectualitatea, ar trebui sa-ti faci un site propriu si acolo sa misune numai teorii freudiene.Repet ce au spus inaintea mea cativa oameni cu capul pe umeri : TPU e un site unde oricine are acces, la orice categorie si indiferent ca are 4 clase ca trenu` sau isi insira pe pereti diplome de la Oxford.Pe ``cei care s-au saturat de toate ineptiile`` ii anunt ca nu-i arde nimeni pe rug si nici nu le pune streangul la gat daca nu raspund la intrebarile care nu se ridica la nivelul inteligentei lor.Cineva a spus un lucru la care as vrea sa meditezi putin : ``Trebuie sa cresti mult intelectual pentru a-ti intelege propria-ti micime``.
Numai bine.

| 1Q a răspuns:

Vrei sa ma retrag?
Hai sa-ti spun ceva miha: I don't give up!

Tu ai pus intrebarea asta doar fiindca naveai ce face, si casa ii critici pe altii cu replici luate de pe net.Sunt sigur ca nici tu nu sti ce vorbesti.
Daca tot o dai cu gramatica atunci hai sa jucam pe domeniu tau, si citez:

,,nu doar ca ma plictisesti,dar ma amuzi prin faptul ca nu te retragi.,,

nu cumva vroiai sa zici,, prin faptul ca nu te retragi ma amuzi foarte tare,, casa nu mai zic si ca nu ai specificat de ce te plictisesc

@Tigrila daca mie imi foloseste creierul doar casa imi amintesc sa respir, nu mar mira daca as afla ca tu respiri pe gura.
Si citez:,, ...useri care inca cred ca WWE-ul e o treaba reala,,
WWE-ul este o treaba reala deoarece este o firma care castiga bani reali,care vinde bilete la meciuri reale, care vinde actiuni reale, si care investeste in actiuni reale, poate vroiai sa zici ca wrestlingul nu este o treaba reala.

| pinguluk a răspuns:

Da

| mihaibrasov explică:

@1Q - devii din ce in ce mai amuzant. Stii tu gluma cu banca? Aia care cedeaza prima? Nu ma astept sa o intelegi.
Referitor la ce incerci tu sa corectezi, nu faci nimic. Nu conteaza ordinea cuvintelor pe care le mentionezi, cum m-am exprimat e corect.
"WWE-ul este o treaba reala deoarece este o firma care castiga bani reali". Hahaha! Atat pot spune. Bine ca n-ai zis ca e un SRL omule. Eu ti-am zis sa te opresti, dar te apropii de limita inferioara a prostiei. Nu mai ai mult. Drum bun!

| 1Q a răspuns:

@mihai bine macar ca eu is amuzant fata de tine care...(ma abtin)
Nu ma astept sa stii ce e aia WWE, sau despre ce vb noi aicea ca oricum u gasesti mereu un prilej sa critici.
Vrei sa scriu corect gramatical? da ce esti asa mediocru incat sa nu intelegi injuraturile care ti le adresez?
WWWYKI!

| mihaibrasov explică:

1Q - Mai incerc o data sa iti explic. Atunci cand Tigrila a spus "WWE-ul e o treaba reala si Mos Craciun exista" se referea de fapt la WWW, adica World Wide Web, care nu e o firma. Degeaba ai cautat tu pe internet ce este WWE (liderul mondial in divertisment sportiv) pentru ca nu avea nicio treaba scula cu bascula (el a scris intentionat asa, pentru isteti ca tine). Vezi tu, de-asta ma amuzi si chiar imi face placere sa iti raspund la ineptii, pentru ca tu habar n-ai despre ce e vorba. Hai, continua-ti frazele prostesti. Fetch boy, fetch! laughing

| MititiCa a răspuns:

Categoric de acord cu tine!
trebuie sa se faca ceva, poate daca ai mai multi sustinatori se va schimba cevahappy. sa ne anunti [cel putin pe mine] cu ce putem [pot] ajutahappy.
multa bafta:*

| BandOfHorses a răspuns:

Foarte buna ideea.

| ady16_1430 a răspuns:

Sunt de acord cu ideea... ar putea sa faca o sectiune pentru copii sub 14 si una pentru copii +14... nu trebuie eliminati copii, trebuie sa ne gandim ca si noi am fost ca ei candva.

| 1Q a răspuns:

Bv mihai, ai scos afara prostia din tinelaughing

Se vede ca nu sti ce vorbesti, Tigrila se refera la compania WWE(World Wrestling Enterteiment), eu cea mai mai companie de wrestling, si de aceea a zis ca WWE nu este o treaba reala, vroia sa zica ca wrestlingul nu este o treaba reala(nu ce ai zis u, ca se referea la WWW) rolling on the floor
Do you smell what the rock i cookit?

| madda_1470 a răspuns:

Sunt de acord

| just_5581 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.si cei care sunt de acord am citit mai jos un comentariu cum ca Romania ii o tara libera si sunt de acord mi se pare ca esti putin arogant.am vazut si eu intrebari de alea de am ramas cu gura cascata da ce dracu nu toti suntem intelectuali sau avem dictie buna sau nu stiu ce. fiecare intreaba ce are de intrebat si daca nu iti convine cum ii site-ul asta fa-ti draga site-ul tau.si mai vreau sa spun ca eu am 13 ani si si mie imi vin cateodata intrebari tampite da nu le pun pe site.in fine da gandeste-te si tu un pic ca poate copii care pun intrebari de alea gen : muzica noua sau chestyii de anatomia corpului sau asa mai departe nu au pe cine sa intrebe.si gte trezesti tu aici sa faci gura ca nu stiu ce si cum apai abtine-te si nu mai citi ce nu iti convine.

| mihaibrasov explică:

@just - si mie imi pare rau. Nu pentru tine, ci pentru faptul ca statul roman a bugetat scoala ta atatia ani si tu inca nu ai invatat sa scrii corect. Imi pare rau de banii aia, sincer.

| XxLauraVaZambestexX a răspuns:

Intr-un fel nu e idee rea pentru ca, cunosc generatia din care fac parte dar ii tin partea lui 1Q, pentru ca ce faci e discriminare pentru copii, site-ul este pentru toata lumea, daca nu iti convine ceva, usa e pe stanga (logout).

| XxLauraVaZambestexX a răspuns:

Bravo 1Q, sunt de acord cu tine.

| mihaibrasov explică:

@laura12 - tu ai citit tot continutul intrebarii mele? Nu e nicio discriminare. Site-ul ar functiona ca si pana acum, doar ca va mai fi o sectiune noua, limitata. Atat. Ce discriminare visezi? Macar stii ce inseamna cuvantul asta?

| Gumitsăă a răspuns:

Nu, din pacate nu sunt de acord.Nu ar trebui sa te judec dar mi se pare ca faci parte din categoria oamenilor care "nu suporta" copii.Nici tu nu ai fost perfect, iar daca noi credem ca este cazul sa ascultam si parerile altor oameni, ceva mai experimentati, in legatura cu probleme noastre adolescentine e dreptul nostru. Intelectuali mai sunt pe site'ul acesta, dar nu pot sa cred ca tu faci parte din aceasta categorie. Iarta-ma daca am deranjat. Numai bine!

| ioana100 a răspuns:

Mie sincer imi e tot una,eu doar la topicul ''Hobies & Pets" raspund,cand imi mai sare o intrebare in ochi de la alta categorie raspund si la ea,eu doar as vrea ca cineva sa reduca din numarul copiilor prost crescuti de pe acest site,care injura,jignesc,mai pe scurt,isi pierd timpul si fac site-ul de ras sau macar sa-i baneze pentru o scurta\lunga perioada de timp dar vad ca pe nimeni nu intereseaza de ce se inampla pe acest site doar de imagine si de a atrage cati mai multi "clienti",sunt convinsa,cineva ia multi bani pe fiecare utilizator inregistrat,eu as zice ca sa nu ne credem asa tari ca sa se faca un topic "oameni mari", cel mai bine ar fi ca cineva sa faca ''curatenie'' si sa arunce ''carpele'' murdare la gunoi, sa le interzica accesul acestora!

| SinCara a răspuns:

Eu unul nu sunt de acord.Ar fi o idee destul de buna, dar TPU este un site pentru toti, pentru a ne ajuta toti intre noi.Plus ca daca am face o categorie din asta nu s-ar potrivi cu numele site-uluiwinking.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Da.e o dee buna.doar ca si eu sunt copil si nu-mi convine as aprecia dacachiar mi-ai citi raspunsu` (ca vad ca ai 80 de citit) si te-ai gandi ca e ca o categorie"VIP" ar trebui sa fie tot site-u lasa.nu numai ocategorie.gandeste-te bine la asta.

| xAbb a răspuns:

Iti zic cu cea mai mare sinceritate ca asta este,absolut,cea mai tampita idee happy Se zicea ca nu se "exclud" persoane printre comentarii happy Ba chiar asta se face straight face Tin sa te anunt ca cei care vor fi din categoria "oameni mari" ii vor exclude,poate fara sa vrea din cauza ideii tale "geniale", pe ceilalti, care sunt in afara acelei categorii happy
Este o mare prostie...De ce sa te feresti de copii? O intrebare: Cati ani ai? De ce vrei sa-i excluzi pe copii? Pentru ca esti tu prea destept pentru ei? Pentru ca te plictisesc pe tine intrebarile? raised eyebrows Ce banalitate laughing Mi`e sila sa continui happy As avea mult mai multe sa iti zic...dar sunt sigura ca si dupa acest fragment al meu voi primi un raspuns plin de "inteligenta" de la tinewinking nu te chinui prea mult sa dai un raspuns inteligent big grin si asa nu`ti iese prea binewinking

| mihaibrasov explică:

Dragi copilasi. Ma distreaza razvratirea voastra asupra unei idei pe care nu ati inteles-o. Dupa cum am mai spus, acea categorie ar avea o limita de prostie, nu de varsta.
Astept cu nerabdare un raspuns "te zic la mamica" laughing.
Ella, tu ai fost cea mai puerila si comica pana acum, dar, stai fara teama, mai sunt destui copii pe aici care sa te intreaca.
De asemenea mi-a placut si raspunsul : "Eu unul nu sunt de acord.Ar fi o idee destul de buna...". Asta da parere laughing.

| xAbb a răspuns:

Draga mihai, n`am nimic cu tine.Ma bucur ca te-am amuzat happy Nu prea am chef de cearta happy La mine, varsta isi spune cuvantulwinking In Fine...hai sa incheiem tot tam-tam`ul asta...
P.S: Nu mi-ai zis cati ani ai raised eyebrows

| 1Q a răspuns:

Draga mihai, o inceput lumea sa nu mai fie de acord cu idee talaughing

asta inseamna ca e o idee foarte proasta,dar casa faci mai intai o categorie,,oameni mari,, trebuie mai intai angajat un IT pentru ca site asta merge ca naiba, tot o da cu probleme tehnice, la unele intrebari nici nu poti sa raspunzi, nici sa vezi raspunsu, deci casa se faca o categorie,, oameni mari,, trebuie mai intai sa ceri sa se modifice site, sal inbunatateasca.
Iar daca vei sustine aceasta idee sal inbunatateasca casa nu se mai blocheze, si sa se faca categorie aiai mult dorita, atunci eu te sustin

| xAbb a răspuns:

Dragul meu 1Q big grin Lasa`l asa laughing Deja incepe sa fie plictisitor big grin EL ne vede pe toti inferiori laughing CE rost mai are? Cum te nasti asa ramai happy

| SanduGeanyna a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine. te sustin si sper ideea ta va fi dusa la capat. ar fi grozav sa nu mai vedem o gramada de intrebari aiurea. site-ul a fost poluat de inculti si perversi. cu toate ca asta ar fi o discriminare ar fi un beneficiu adus site-ului