Nu sunt deloc d acord, eu am 13 si vorbesc ca un copil de varsta mea(cu semne de punctuati puse aiure cu mulete emoticoane si alte chestii de genul acesta)stiu sa ma distrez si ma comport ca un copil din NOUA GENERATIE dar totusi am participat la faza nationala a concursului+-poezie deci nu ma consider un copil fara viitor, poate pe vremea vostra erau mai multe reguli care nu iti dadeau voie san faci unele lucrur da totusi...intr-un final timpul a trecut, vremea voasta la fel si NOUA GENERATIE suntem noi si o face cum vrem
Normal ca am citit tot+ raspunsurile pana la final si mi s-a parut o idee, nu tocmai buna, si da stiu ce inseamna cuvantul.
Sunt de acord. Excelenta idee! Te sustin! Sper sa poti reliza acest lucru! Succes
Am primit si un raspuns oficial pe mail la propunerea mea :
Buna Mihai,
Multumesc pentru mesaj. Am notat propunerea ta, insa aceasta trebuie analizata, dupa care se va lua o decizie. Daca iti mai pot fi de folos cu ceva te rog sa imi spui.
O zi cat mai frumoasa,
Cristina, TPU.ro
Ei, sa vedem!
Draga Mihai,
Bravo tie ca ai primit un email da asta e doar o pacaleala casa te linisteasca,ii doare pe ei cot de propunerea ta,ti-am zis chiar cerzi ca se poate realiza categorie cu site asta stangagi, ti-am zis mai intai cere sa fie reparat site, fara laguri, apoi o sa ai sanse
Bună! În sfâşit cineva care este de partea mea şi care vrea să schimbe ceva pe acest site.Ai mare dreptate şi te apreciez enorm pentru acest lucru, iar ideea este extraordinară.Cei care s-au trezit să zică ca este discriminare poate s-au simţit. Dacă nu există discriminare nu se poate face nimic ca lumea @ fumaretul @d2ny.
Nu sunt de acord. E mai mult o discriminare de vârstă mai ales că şi copiii sunt serioşi.
Așa este, dar nu avem dreptul pe un site sa înjuram sau sa jignim, nu vreau sa m-a cert pentru ca bineînțeles fiecare cu părerea lui dar după cum spuneam ideea ei este si buna pentru ca sunt de exemplu copii mai, mici (ca si verișoara mea de 7 ani). Sper sa nu te superi si dacă te-ai supărat iartă-ma!