Ca acel utilizator ti-a raspuns dar in asa fel incat a incalcat regulile acestui site dar destul de grav ca prea rar vezi asa ceva, iar in locul raspunsului care a fost sters de admin a scris acea atentionare ca sa stii ca a raspuns dar neadecvat de aceea raspunsul lui a fost sters si avertizat!
Să-l întrebăm pe timpul care a Banat! abuziv! pe Violleta2022 Nevinovat! El săne spună! El își face de cap pe aicia cu oamenii! Dacă lui nu-i convine ceva! gata ești Banat țise șterge răspunsurile întrebările! El are legea! lui aicia nimeni n-are voie săi adrese nimic! Că-l supărăm!
Aicia libera exprimare nu există! iar asta misa demonstrat mie de mai multe ori! Și cu Doamna violleta2022! poți săte duci cu ochii tăi vezi că este abuziv! Pe Nedreptate! Banat contul ei, fără să comită nicio faptă reală și Adevărată iau suspendat contul un "om" fără Dumnezeu și caracter! Abuziv își face el legea lui aicia cu noi toți! în special are ce are cu mine! Eu știu sigur asta fiindcă eu știu foarte bine cine face toate astea!
Samy48 întreabă: