| FreddieM a întrebat:

,, Răspuns utilizator avertizat'' ce vrea sa zică textul asta în locul răspunsului unui utilizato/oare?
Cheers

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Înseamnă că în final s-a prins și cineva dintre admini că Violetta a sărit calul

| lpavel a răspuns:

Ca acel utilizator ti-a raspuns dar in asa fel incat a incalcat regulile acestui site dar destul de grav ca prea rar vezi asa ceva, iar in locul raspunsului care a fost sters de admin a scris acea atentionare ca sa stii ca a raspuns dar neadecvat de aceea raspunsul lui a fost sters si avertizat!

| Fatamuntilor a răspuns:

Inseama ca a incalcat regulamentul, dar nu prea grav.
Cum e la footbal... cartonas galben.La urmatooarele abateri, cartonas rosu si stop joc.

| Kufu95 a răspuns:

Nu a luat deloc suspendare pe nedrept, la câte persoane a jignit și la câte întrebări a lăsat răspunsuri în batjocoră, eu zic că trebuia să îi se taie creaca la un moment dat. Nu a fost nimic abuziv în cazul ei, să cauți mai atent să vezi câți s-au plâns de ce răspunsuri a lăsat la unele întrebări.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Kufu95):

Nu cred ca Violleta e singurul caz.Asta daca chiar merita averizarea.
eu am mai gasit cel putin un utilizator.Pe care l-am si raportat.Zic de utilizatorii veterani si majori, nu te copii plictisiti sau cei care troleza. Daca vrei iti trimit profilul in privat sa il studiezi.

| Kufu95 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu am zis că Violetta este singurul caz, dar onur crede că a luat suspendarea în mod abuziv, iar eu am vrut să îl lămuresc de ce nu este aşa. Acum două săptămâni am mai raportat pe cineva care m-a blocat, dar în răspunsuri jigneşte utilizatorii, nici până acum nu am primit un răspuns, dacă se va lua o măsură. Chiar vreau să îmi trimiți, iar eu îți voi spune despre cine este vorba.

| Kufu95 a răspuns:

Apare așa pentru că a primit avertisment de la admin.