Ce discurs emotionant...
Eu sunt in continuare de acord cu impartirea userilor in juniori si seniori iar adminul a facut asta cu scopul de a mai evita trollingul, pe cat posibil.
Dupa cit de mult ai scris inteleg ca te incomodeaza deja situatia.Inteleg ca te-ai saturat sa vezi pe cineva sa-si bata joc doar din motivul ca "n-are ce face". Inteleg...dar multi oameni nu stiu,nu v-or sa stie ce este TPU,pentru ce este facut,de ce ne folosim de el...ei il accepta ca pe o pierdere de timp,ca pe un "nimic",hm, de ce? pentru ca au chef de a-si bate joc, si isi bat joc ca sa-si arate eroizmul pe care de fapt doar ei cred ca il arata.Sa speram ca au trecut cu ochiul multi utilizatori intrebarea ta si cit de cit au inteles despre ce merge vorba)
"Like" la ce ai scris mai sus! Jos palaria in fata ta. Impreuna am putea schimba site-ul. Cum? Foarte simplu: sa nu raspundem la toate intrebarile idioate. Crezi ca ar mai utiliza cineva acest site daca nu ar fi bagat in seama?
Sunt total de acord cu tine
Trebuie respect pentru ca nimeni nu se naste invatat si fiecare are nevoie de sfaturi, nu trebuie sa isi bata joc de problema altuia, ci sa invete cum sa ajute.
Daca m-ar pune cineva sa descriu Romania. as da copy&paste la intrebarea ta! Pace! poate cineva sa'r trezi la realitate!
Sincer... cred ca daca ai fi pus si tu mai putine cuvinte ar fi citit cineva si poate ar fi raspuns...
Ar trebuie sa se faca impartirea Cretini si Normali(fara niciun apropo la persoana ta).
Totul este explicat aici http://www.tpu.ro/blog/?p=2183 Sper sa-ti fie de folos.
Eu sunt perfect de acord cu tine.chiar nu inteleg de ce a trebuit sa se imparta TPU-ul in 2 grupe si doar userii seniori sa poata vota.