| mixxjim a întrebat:

Sa inteleg ca, cu cat mai multe intrebari/raspunsuri ai in comun cu cineva la Oracol cu atat mai putin te potrivesti cu persoana respectiva? laughing Ca vad ca ma potrivesc 100% cu persoane cu care nu am nicio intrebare comuna, dar doar 20% cu persoane cu care am 5 intrebari (din 6) comune. Cine stie sa-mi explice?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil e o eroare.
Funcția e încă în lucru. Cred că în timp se vor regla anumite chestii și vor începe să aibă mai mult sens.

NOname
| NOname a răspuns:

P.S. În cazul meu este afișată o potrivire 100%, indiferent de numărul de răspunsuri comune (probabil pentru descurajarea dezbinării și pentru a da o notă pozitivă întregului proces).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am observat si eu. Pai cred ca a fost aplicata matematica adminelor, aceeasi pe care o aplica la taierea postarilor noastre de pe site.
Dar sa stii ca-l completez si eu zilnic, asa, for fun, ca oricum nu prea mai am ce face pe site laughing
Eu nu inteleg totusi de ce n-au testat inainte si ei local. Mi se pare aiurea sa scoti o noua jucarie la un numar asa mare de utilizatori, iar jucaria aia inca o construiesti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti nebun sa bifezi ceva in oracol daca intrebarea e cretina, parerea mea... in sensul asta chiar ma potrivsc 100% cu altii care n-au bifat nici ei nimic la vreun tembelism rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh, rahat, doar nu vrei cine stie ce intrebari de admitere la doctorat in jucarioara asta de oracol. Uite, de exemplu, intrebarea de azi chiar mi-a placut big grin, ma rog, de maine, de fapt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de aia nu raspund la intrebarile de acolo. Mi e frica sa aflu cu ce persoane mi ar zice ca ma potrivesc.