Probabil e o eroare.
Funcția e încă în lucru. Cred că în timp se vor regla anumite chestii și vor începe să aibă mai mult sens.
P.S. În cazul meu este afișată o potrivire 100%, indiferent de numărul de răspunsuri comune (probabil pentru descurajarea dezbinării și pentru a da o notă pozitivă întregului proces).
Am observat si eu. Pai cred ca a fost aplicata matematica adminelor, aceeasi pe care o aplica la taierea postarilor noastre de pe site.
Dar sa stii ca-l completez si eu zilnic, asa, for fun, ca oricum nu prea mai am ce face pe site
Eu nu inteleg totusi de ce n-au testat inainte si ei local. Mi se pare aiurea sa scoti o noua jucarie la un numar asa mare de utilizatori, iar jucaria aia inca o construiesti.
Esti nebun sa bifezi ceva in oracol daca intrebarea e cretina, parerea mea... in sensul asta chiar ma potrivsc 100% cu altii care n-au bifat nici ei nimic la vreun tembelism
Eh, rahat, doar nu vrei cine stie ce intrebari de admitere la doctorat in jucarioara asta de oracol. Uite, de exemplu, intrebarea de azi chiar mi-a placut , ma rog, de maine, de fapt.