Ba da...ne enerveaza. Dar acum sunt curios cum dai tu funda la o asemnea intrebare care sincer nu isi are rostul?
Ba daaaaaaa toti vor numai funde. S-a ajuns ca la hi5 pe epoca lui cand toti vroiau cat mai multe commenturi trist!
Da, si pe mine. urasc asta...[ adica..." imi dai funda? te roog frumos"] se milogesc pentru o funda
Da,nici eu nu înghit prostia asta. Eu dau răspunsuri pentru simplul fapt că vreau să ajut cu un sfat sau mai multe. Nu mă încălzește cu nimic dacă am nu știu câte funde sau devin expert TPU.
Nu sunt de acore cu utilizatorii care la sfârșitul fiecăriu răspuns cerșesc o amărâtă de fundă. Dacă funda îți este acordată, înseamnă că răspunsul a fost apreciat fără să ceri tu fundă.
Numai bine.
Nu, de ar fi sa ma enervez de la nimicuri de genu' as muri inainte de vreme.
Chestia cu funda e de bun simt, consider ca daca ai raspuns, e indeajuns, cel care a pus intrebarea va decide el cine sa primeasca funda.
Si in fond de ce raspunzi la o intrebare?
Eu personal raspund la intrebari ca sa ajut persoana in cauza, nu ca sa primesc o funda virtuala, pe care personal nu o pot folosi nici macar ca sa ma sterg la fund, din lipsa de hartie igienica...
Waaa...deci nu sunt singura care nu suporta chestia asta. Si pe mine ma scoate din minti. Nu suport. Ursc chestia cu "funda?". x-(
In momentul cand cineva face asta, stiu sigur ca persoana aia nu va primi nici o funda de la mine
Pe hi5 comment-uri, pe facebook like-uri, pe TPU funde. Mereu vor vrea ceva .
Ionut299273 întreabă: