Poate că nu ai confirmat înregistrarea pe TPU. În ziua când te-ai înregistrat, ai primit un mesaj de la TPU, în contul de e-mail indicat la înregistrare (se poate să fi ajuns şi în Spam), prin care îţi solicitau să confirmi înregistrarea dând clic în locul indicat din mesaj. Dacă nu ai facut asta caută mesajul, deschide-l, dă clic în locul indicat şi nu ar mai trebui să ai asemenea probleme. Dacă nu gaseşti mesajul de la TPU scrie un mesaj din CONTACT şi roagă-i să-ţi trimită acel mesaj. Pentru a afla mai multe despre activitatea pe TPU îţi recomand să citeşti răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE. Succes şi numai bine!
♣ Verifică în "Spam"! E imposibil să nu fie acolo! Dacă nu e nici în "Spam" înseamnă că adresa de e-mail care ai introdus-o, este incorectă/invalidă! Verific-o!
♠ Dacă ai verificat-o și este corectă, iar tot nu ai primit mail-ul de confirmare nici în "Spam", trebuie să scrii la Contact http://www.tpu.ro/contact
Ar putea fii in Spam probabil...nu stiu...cauta atent! daca nu atunci poti sa-ti schimbi emailul cu altul daca vrei! sau trimite un mesaj la ce de pe tpu.vezi ca daca nu ti se confirma in cateva zile s-ar putea sa nu mai poti pune nici intrebari! eu zic cauta peste tot prin inbox! de cat timp astepti mesajul de confirmare? de obicei trebuie sa astepti mai mult pana ti se va confirma! administatorii sunt 2 fete Alexandra si Cristina care se ocupa cu acest lucru! asteapta pana maine sa vezi ca poate acum nu sunt acolo! daca tot nu atunci da le un mesaj sau schimba-ti emailul! mult succes! funda?
Am avut aceeasi problema si eu! nu era pe contul asta! nu primeam pur si simplu mesajul! apoi mi-am facut altul!(P.S.mai ai voie doar 2 intrebari caci mai mult de 10 nu ai voie asa am patit si eu! sper sa reusesti! daca nu schimbati emailul.