Și eu l-am descoperit la fel. Cautam pe google "Cum se lucreaza în PowerPoint", și m-a trimis la o întrebare de pe TPU... am stat vreo 2 luni fara cont, neștiind cum sa-mi fac unul. Mai tarziu am descoperit, și de atunci intru zilnic aici. :]
Si te-a ajutat raspunsul gasit pe TPU?
Nu stiai sa-ti faci cont? Ce era domne asa de greu? Inca o chestie...de ce nu scrii si tu cu "a" normal?
Da...
Eram "amatoare"... anyway, eu sunt mai idioata...
De ce nu scriu cu "a" normal?
Pai sincer...habar n-am.
Pai sa stii ca o sa ma apuc sa scriu si eu in germana si daca ma intreaba cineva de ce o sa-i spun ca habar n-am.
Un răspuns cu care sunt total de acord, chiar nu pot să te contrazic...
Scrii cu "a"pentru că e mai şmecher, ştiu eu.
Dai copy-paste...
Intri la "Start" --> "All programs" --> "Accessories --> "System Tools" --> "Character Map".
Asta pentru Windows XP. :]
Aproape de fiecare dată când caut ceva pe Google îmi apare cel puţin 1 link cu TPU.
Tot aşa. Nu mai ştiu ce căutam pe Google şi unul din link-urile afişate m-a trimis la o întrebare de pe TPU. Mi s-a părut un site interesant, aşa că m-am mai uitat pe el şi, după un timp, mi-am făcut şi eu cont.
Mereu cautam cate ceva si dadeam nu mai de linkuri de la TPU. La un moment dat era TPU in sus TPU in jos TPU in sus TPU in jos. Si am avut si eu o problema am zis sa-mi fac cont.
Apoi mi-a placut destul de mult incat sa intru destul de des pe site-ul asta.
Eu cautam pe google " site de pupeze" si am dat de el, ca fiind prima optiune
Ia incearca!
Asta e chestia cu TPU: prima impresie pe care ti-o face cineva e intotdeauna inselatoare
Nici nu stii cata dreptate ai!
OOOO chiar merge!
Guts67443 întreabă: