| soraluisatan a întrebat:

Sall am si eu cateva intrebari despre TPU: Pentru ce poti fii suspendat?(motive), Iti ia din puncte daca esti suspendat?, De ce unii useri ii jignesc pe altii si de ce nu sunt suspendati? Care este nr de funde pe care il poti acorda?(am inteles ca sunt limitate dar vreau sa stiu exact cate daca stie cineva). FunditSSa!

Răspuns Câştigător
| Dash a răspuns:

Poti fi suspendat pentru:
-limbaj vulgar/obscen
-insulte adresate altor utilizatori
-reclama pe site

Daca esti suspendat nu iti ia din puncte.

E adevarat ca unii utilizatori ii jignesc pe altii si scapa asa, dar asta se intampla fiindca nimeni nu i-a raportat (raspunsul) sau nu a observat adminul.

Numarul de funde pe care il poti acorda este: o funda la fiecare intrebare. (adica acorzi funda unui singur raspuns la o intrebare de-a ta)

3 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

1.Poti fi suspendat daca incalci regulile de bun simt.
2.Pai adminii nu sunt roboti sa vada din milioane de raspunsuri care a jignit care...numai cele raportate.
3.Nr de funde este infinit, nu este limitat!

Baftă!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.In principal pentru nerespectarea regulilor de pe site. Citeste raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE si acolo ai toate motivele pentru care poti fi suspendat.
2.Nu iti ia din puncte.
3.Pesemne ca userii aceia nu au fost raportati.
4.La fiecare intrebare pusa de tine poti acorda o singura funda. Cate intrebari pui, atatea funde poti acorda, nu sunt limitate numarul de intrebari deci nici numarul de funde.
Daca o sa citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE o sa afli totul despre TPU. Numai bine!

| DenysaGio261997 a răspuns:

Motivele pentru care esti suspendata este : daca postezi intrebari care sa te ajute la scoala(ex:sa ii pui pe alti sa iti faca compuneri etc)