| elenutza27 a întrebat:

Sall. De ce cand pun o intrebare pe TPU imi arata ca am raspunsuri (1, 2, 3 etc) si cand dau sa vad raspunsurile nu imi arata nimic?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Răspunsurile/întrebările noastre nu sunt afişate în timp real. Actualizările de acest gen se fac o dată la 10-15 minute şi toate postările noastre apar pe site cu o mică întârziere. Trebuie să ai puţină răbdare şi vor apărea.
Succes! Numai bine!

| Alyra a răspuns:

Bună! Până ca un răspuns să apară durează vreo 10 minute, dar îţi apare că l-ai primit din clipa în care l-a postat persoana respectivă. E cam aiurea, dar asta e...Şi e la fel la toată lumea.

| Adry05 a răspuns:

Buna, Elenutza!
E o mica eroare a site-ului. La toti li se intampla asta, nu te ingrijora. Nu se actualizeaza imediat. Si mie imi face asa. Incearca sa-l inchizi [fereastra cu totul] si redeschide-o peste vreo 5 minute si atunci uite-te. Daca nu, repeta "operatiunea"
Succes!happy

| lSchizo a răspuns:

Deoarece sunt in curs de aprobare. big grin

| IrenneDrt a răspuns:

Uite asa m`i se intampla si mie si nu stiu nici eu de ce straight face probabil din cauza site-ului. Cand mi se intampla asa ies si intru de mai multe ori, dau refresh la pagina sau ma deloghez si ma loghez din nou. Sigur este din cauza site-ului, nu cred ca avem ce face. Oricum sper ca te-am ajutat...incearca cum tiam spus si sigur o sa mearga
:* :*

| AnMa a răspuns:

Pai... asa mi se intampla si mie, dar trebuie sa astepti putin pana se proceseaza thinking nu le arata dar peste vreo 5-10 minute imi apar raspunsurile
sper ca te-am ajutat big grin si sper ca o sa iti gasesti raspunsurile
bye:*