Pai atunci cand tu pui o intrebare si altii iti raspund, tu poti decide cine a raspuns corect si in dreptul raspunsului ai un chenar in care spune declara raspunsul castigator.Iar tu daca apesi acolo celui care a raspuns ii vei da o funda.Si tu cand o sa raspunzi la o intrebare si o sa raspunzi corect iar acea persoana o sa te declare raspunsul castigator vei primi o funda.Cu aceasta poti sa trimiti o felicitare sau poti sa le pastrezi.Adica funda este un fel de premiu pe care il primesti atunci cand raspunzi cel mai corect la intrebare. Sper ca ai inteles si ca te-am ajutat...
Bună.
Citește aici mai mult: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.
Este o recunoastere a faptului ca raspunsul primit ti-a fost folositor.Se da de cel care intreaba celui care raspunde.Mai sunt cersetorii de funde(cei care scriu funda in raspuns)pe care ii intereseaza mai putin daca au ajutat, prin raspunsul lor, sau nu.Pentru ei conteaza funda.Sa si-o agate de gat.
Bună!
"16. Ce este funda? Cum dau funda?
Funda este echivalentul unui "Multumesc" virtual si marcheaza raspunsul castigator la o intrebare. Pentru a acorda o funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#16
Toate cele bune.
Bună
Dau fundă" înseamnă că alegi răspunsul pe care tu l-ai considerat ca fiind cel mai bun la întrebarea ta, adică fundiţa aia portocalie.Şi pe mine mă exasperează ăştia cu fundiţele, de parcă ar câştiga cine ştie ce!
O seară bună!
"16. Ce este funda? Cum dau funda?
Funda este echivalentul unui "Multumesc" virtual si marcheaza raspunsul castigator la o intrebare. Pentru a acorda o
funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click
pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o
parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau
macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel
care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va
putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a
multumi pentru ajutorul primit."
Extras din: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Sarbatori fericite si un An Nou plin de impliniri!
Salut. Funda este semnul raspunsului castigator. Are forma unei panglici oranj...deci este un premiu 1, medalia de aur.
Esti nou, nu? Daca da, bun venit pe TPU!
"FUNDA" la sfarsitul unei intrebari se refera la promisiunea ca persoana care intreaba va alege un raspuns castigator (acel raspuns care e conturar cu protocaliu si are o mica funda langa, care sta in varful seriei de raspunsuri, care e considerat cel mai de ajutor)
De ce fac oameni asta?
Pentru ca multi uita sa aleaga un raspuns castigator, iar aceasta "FUNDA" la inceput sau sfarsit garanteaza utilizatorului ca munca lui va fi rasplatita cu o funda.
De ce toata lumea vrea cat mai multe funde?
Asta nu prea stiu. Cred ca e dragut sa ajuti pe cineva si sa fi rasplatit sau poate pentru concurenta, hihi.
Sper ca ti-am fost de ajuror. Si o sa te intreb si eu : Funda? (asta ii ceva de genu "daca am fost de ajutor sa nu uiti de premiu", o masura de siguranta ^^ )
p.s. daca mai ai intrebari de pe TPU exista o categorie "totul despre TPU"
Funda inseama daca crezi ca raspunsul acelei persoane este cel mai bun
Daca un om a pus o intrebare si scrie la sfarsit FUNDA inseamna ca da funda la cel mai bun raspuns
Daca intr-un raspuns scrie funda inseamna ca daca raspunsul lui este destul de bun pentru a fi castigator
Nutemaiholba întreabă:
Ionut299273 întreabă: