Posibil ca este vorba de punctajul din ultimele 7 zile, acesta scade daca intr-o saptamana ai fost mai putin activa, atunci nu au mai fost inregistrate noi puncte si atunci, acel punctaj scade dar, punctajul general este acelasi.
Cred insa ca, este important sa fii activa, sa dai cat mai multe raspunsuri la intrebarile la care tu stii un raspuns bun si astfel esti de ajutor celorlalti useri TPU, care cer ajutorul colectivitatii.
Multa sanatate si mult succes in tot ce faci.
Bună.
Foarte simplu, au fost șterse întrebările la care ai răspuns!
Pa, pa.
Bună! Punctajul tău nu are cum să se micească decât în condiţiile în care ţi-au fost raportate răspunsurile şi astfel nu se mai iau în considerare, dar oricum nu s-ar putea întâmpla să ţi se raporteze toate răspunsurile.
În mod sigur punctajul pe care l-ai văzut este de fapt locul tău în clasamentul TPU. Acesta e normal să scadă, deoarece pe măsură ce dai răspunsuri punctajul tău creşte şi urci în clasament, iar numărul acela scade când se întâmplă asta.Mai uită-te odată la punctajul ăla,iar dacă sub el scrie rank, înseamnă că am dreptate.
Uită-te şi tu în clasamentul TPU şi vei vedea că persoanele cu cel mai mic rank au cele mai multe puncte.
Deci, nu te speria! Atâta vreme cât rankul tău scade totul e bine.
http://www.tpu.ro/useri
Succes!
Poi nu stiu ce sa zic, n`am fost in situatia asta exista doua variante:
1.N`ai vazut bine punctajul
2.Tpu a facut o greseala