Din câte văd, dintre toate întrebările tale doar 3 n-au primit un răspuns. Iar nu l-au primit, probabil, pentru că n-au fost citite de cineva cu experienţă în domeniu. Trebuie să ai răbdare, şi în timp poate ţi se va răspunde. Succes! Numai bine!
Buna, si eu am avut problema asta. Depinde de intrebare, si alege categoria buna, si daca nu rasp cineva, pune si tu de mai multe ori intrebarea pana rasp cineva funda?:X
Depinde acum, daca vrei mai multe raspunsuri cred ca cel mai eficient ar fi sa-ti pui un avatar cu o fata si un nickname de fata dar cel mai probabil nu ai primit raspunsuri pentru ca cei care stiau sa raspunda nu au citit intrebarile tale.
Pentru ca nici u la randul tau nu raspunzi la alte intrebari...raspunde la cat mai multe intrebari.si vei vedea ca si intrebarile tale vor gasi un raspuns ceao
Poate nu erau oameni pe TPU, poate au ost multe intrebari si ata a fost pe la sfarsitul paginii iar pers care erau atunci nu sau uitat decat pe la primele sau lumea nu are un raspuns la intrebarile respective.
Poate pentru ca pui niste intrebari la care nimeni nu stie rasp. sau poate ca raspunsurile nu apar...si mie mi s-a intamplat sa nu-mi apara unele rasp pe care le-am dat